דרוש מתכון דרושה עוגה משובחת

נראה לי שאני לא קיבלתי את זה
תודה!!!

נראה לי שאני לא קיבלתי את זה
תודה!!!
המתכון שהעלתה גלית פוקוס הוא הישן מהאתר
מאז פורסם בספר שלה והכמויות שונות
במתכון שברשותי הוא פי 1.5

המתכון שהעלתה גלית פוקוס הוא הישן מהאתר
מאז פורסם בספר שלה והכמויות שונות
במתכון שברשותי הוא פי 1.5
יכולהלשלוח לי אותו?
תודההה!!

@shira bira לא רואה את זה, שלחת לי?

@Tzzpora , רציתי גם להגיד תודה על המתכון שלך!!
עוגה מושלמת מושלמת

ואגב,
העוגה בתנור...
יש מצב שהבצק לא הספיק כדי לשטוח אותו על התבנית כולה?
שטחתי את כל הכמות, וראיתי שנשארתי עם רבע תבנית מגולה, אז הכנתי כמות נוספת...
זה הגיוני או שטעיתי במשהו?
קרה לי גם... לא הכנתי כמות נוספת כי לא היה לי כוח אז שיטחתי דק דק
בתכלס יצא מצוין אבל הבסיס היה קצת מדי דק לדעתי, ובפעם הבא אני אעשה כמות וחצי של בסיס
מעניין, אחרות הסתדרו עם זה?

@Tzzpora , רציתי גם להגיד תודה על המתכון שלך!!
עוגה מושלמת מושלמת

ואגב,

קרה לי גם... לא הכנתי כמות נוספת כי לא היה לי כוח אז שיטחתי דק דק
בתכלס יצא מצוין אבל הבסיס היה קצת מדי דק לדעתי, ובפעם הבא אני אעשה כמות וחצי של בסיס
מעניין, אחרות הסתדרו עם זה?
אני הכנתי, דווקא יצא מוצלח שהבסיס היה דק, זה התאים בול לגודל תבנית חד פעמית

דחוףףף
את המתכון של נראה לי לפני שבועיים.במרווה לצמא
המתכון של חטיף שוקולד עם חמאת בוטנים. בוטנים ובצק תחתית

shira bira@​

אשמח לקבל את המתכון של העוגה המדוברת....
תודה רבה!

מי שרוצה עוגת שוקולד טעימה באמת באמת!! (כזו שקוצרת פול מחמאות...) ממליצה לה להכין אותה--

@shira bira
יש מצב גם למתכון? סליחה על הטירחה..
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה