עזרה דרושה עזרה באיתור רכב יד2 לקניה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות רכב יד2, זול. אין לי זמן וכוח לכאב הראש של התרוצצות בין אתרים, טלפונים ובעלי רכבים ובסוף עוד ליפול בפח. מחפש מישהו שמצוי בנושא ומוכן לעשות עבורי את העבודה ולאתר לי רכב שמתאים לי תמורת תשלום

אני לא מחפש מישהו שמוכר רכבים או מתווך אותם. אלו מוגבלים בהיצע הספציפי העומד לרשותם, וגם האמינות שלהם מחויבת לא רק אלי. אני מחפש מישהו שיעשה את אותה עבודה שאני הייתי עושה - יחפש את המיטב מתוך ההיצע בשוק.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מכיר מישהו מומחה שתמורת 1000 ש"ח יחפש בשבילך הוא בעל ניסיון גדול ,וגם יודע להשיג מחירים טובים. אם אתה רוצה פנה אליי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
אשמח להמלצה על מישהו שיודע לאתר רכבים משתלמים במיוחד ביד 2
תמורת תשלום.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מכירה משהו,
עשה לנו את העבודה מעולה!
תוך כמה ימים היה לנו את הרכב המבוקש עם המחיר המבוקש.
ג"כ עושה את כל הדברים הטכנאים שצריך מעבר לקניית רכב.

אני מחפשת את הטלפון וכבר מעלה אותו.

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
אשמח להמלצה על מישהו שיודע לאתר רכבים משתלמים במיוחד ביד 2
תמורת תשלו
אני מכירה משהו,
עשה לנו את העבודה מעולה!
תוך כמה ימים היה לנו את הרכב המבוקש עם המחיר המבוקש.
ג"כ עושה את כל הדברים הטכנאים שצריך מעבר לקניית רכב.

אני מחפשת את הטלפון וכבר מעלה אותו.
נא להיזהר מלעלות טלפונים מבלי לקבל אישור מהבעלים יש עוד כמה שרואים אותם וד"ל

• הוסף לסימניות
שלחתי.

• הוסף לסימניות
אפשר גם את המספר 95yael גימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה