דרוש מידע דרושה עזרה בדחיפות !!! איך מבטלים העברה בנקאית באותו היום בבנק הפועלים

• הוסף לסימניות
דרוש עזרה בדחיפות. הכנסתי כסף בטעות לחשבון אחר (לא העברת זהב ע אותו היום אבל באתר לא נותן את האפשרות לבטל גם המענה הקולי כבר סגור אני בבנק הפועלים מה עושים ??

• הוסף לסימניות
אם העברת כסף לחשבון בבנק אחר אפשר לבטל את העברה עד סוף יום העסקים (אם העברת אחרי 18:30 אפשר לבטל עד מחר ב 18:30) דרך המוקד הטלפוני.
אם העברת לחשבון בבנק הפועלים אין אפשרות לבטל, תוכל לשכנע את המקבל שזה העברה בטעות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני בבנק לאומי
כשאני עושה העברה כותב לי שזה לא ניתן לביטול

• הוסף לסימניות
העברה דרך האפליקציה אין אפשרות לבטל עד 2000 ש"ח
מ2001 ש"ח ניתן לבטל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסיתי ולא הצלחתי אם אפשר בבקשה לפרט לי איך עושים יעזור לי מאוד
בדקתי שוב, ולא רואה את האפשרות, אז או שזה היה קיים בעבר או שזו טעות שלי.
בכל מקרה כמו שכתבו לעיל ניתן לבטל טלפונית עד 18:30 ביום העסקים הבא.

• הוסף לסימניות
האם ניתן לבטל העברה שבוצעה?
סכום גדול, של 5000 שח?

• הוסף לסימניות
אני העברתי בצהריים דרך מענה קולי ועכשיו אני רואה שעבר למישהו אחר שאני אפילו לא מכירה
מה עושים???????

• הוסף לסימניות
אני העברתי בצהריים דרך מענה קולי ועכשיו אני רואה שעבר למישהו אחר שאני אפילו לא מכירה
מה עושים???????
מאיזה בנק?
ואיך את יודעת שזה לא לחשבון שאליו היית צריכה להעביר?
ומה סכום ההעברה?

• הוסף לסימניות
רוצה לדעת :
האם ניתן לבטל העברה של יותר מ5000 ש"ח מבנק לאומי לבנק מזרחי טפחות באותו היום?
,אם כן-כיצד ?

• הוסף לסימניות
העברתי אתמול בלילה 4500 מפאגי לפועלים,
אני רוצה לבטל את זה דחוף!!
מישהו יודע איך??

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה