כללי דרושה עזרה בזיהוי פונטים

• הוסף לסימניות
מי יכול לומר לי מה הפונטים במודעה המצ"ב?
דרושים לי כל הפונטים.
תודה

קבצים מצורפים

• Untitled-2-01.png
    KB 40.6 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
הראשון הדואר סריף פונטביט
השני איזשהו פונט אהרוני שקרקפו אותו...
הרביעי רטרוס של פונטביט
השישי ישראלי של פונטביט.
החמישי הוא פונט המגיע מכמה חברות בכמה צורות ושמות ממשפחת הפרנקריהל.

• הוסף לסימניות
השני הוא לא אהרוני - הוא פונט שעוצב ע"י אחד מבתי הדפוס הקנאים, במיוחד למודעות ירושלמיות כהפגנות או לוויות. שם הפונט הוא BORACH ע"ש המעצב ר' ברוך קארנבליט
השלישי הוא סוג של 'הצבי'
הרביעי נראה כ'ספרדי'
השישי הוא 'ישראלי' - israbold

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ctrl P;1145778:
השני הוא לא אהרוני - הוא פונט שעוצב ע"י אחד מבתי הדפוס הקנאים, במיוחד למודעות ירושלמיות כהפגנות או לוויות. שם הפונט הוא BORACH ע"ש המעצב ר' ברוך קארנבליט
את הפונט הזה אני בעיקר צריכה.
יש לך מושג איך אפשר להשיג אותו?

• הוסף לסימניות
הרביעי בפירוש רטרוס ולא ספרדי. תודה על ההערה לגבי אהרוני. פונטים ירושלמיים עצמאיים לא מוכרים לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1146773:
כמה פונטים במודעה 1? :cool:

עיצוב פאשקווילים בסגנון מא"ש זה שדה שונה לחלוטין מכל עיצוב שהוא, כמעט ואין לזה קשר לגרפיקה, אבל מי שינסה ללמוד זאת, ייפגש בעולם מורכב ומעניין לא פחות מהעולם הגרפי.

גם אני תמיד חשבתי שעיצוב פשקוויל זה הדבר הקל ביותר, עד שהובהר לי אחרת.

מעצבי הפשקווילים (ומודעות מא"ש) הם ספורים, ואת המומחים ביניהם ניתן לספור על יד אחת (או ליתר דיוק 2 אצבעות)
זה עולם מאתגר ומעניין במיוחד.

דוגמה קטנה: לכל סוג של ידיעה נדרש פונט שונה (להבדיל מהמונחים הידועים)
כמעט שאין לבן ע"ג שחור, בעיקר מתמקד על שחור ע"ג לבן.
מתי עושים קו אחד ומתי 2 ובאיזה עובי....

בקיצור.... עולם...

מי ששואל "כמה פונטים במודעה אחת?" כדאי שיצא לקורס קטן אצל אחינו השחורים ממא"ש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה