דרושה עזרה ממשהו שמשתמש ב"אוצר החכמה"?

• פותח הנושא Tomim
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נמחקה לי התיקיה setup מהדיסק קשיח של אוצר החכמה, וכעת אני לא יכול להתקין את התוכנה.
אם למישהו פה יש את הדיסק קשיח של אוצר החכמה, אשמח שיעשה לי ZIP לתיקיה SETUP וישלח לי אותה למייל:
tomim7 בג'ימייל

תודה רבה, תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
באתר של אוצר החכמה יש תוכנה מקוונת להוריד עבור אלו שמעוניינים [יותר נכון היו מעוניינים] להשתמש במבצע בחודש ניסן, שהיתה אפשרות צפיה ב-40 דפים הראשונים בכל ספר.

אבל בעצם למה שלא תפנה אליהם? יש שם באתר כתובות של תמיכה ויצירת קשר. [כמובן במידה וזה מקורי...]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שופר;262975:
באתר של אוצר החכמה יש תוכנה מקוונת להוריד עבור אלו שמעוניינים [יותר נכון היו מעוניינים] להשתמש במבצע בחודש ניסן, שהיתה אפשרות צפיה ב-40 דפים הראשונים בכל ספר.

אבל בעצם למה שלא תפנה אליהם? יש שם באתר כתובות של תמיכה ויצירת קשר. [כמובן במידה וזה מקורי...]

40 דפים [או משהו כזה] זה ניתן בחינם באופן קבוע.
בניסן היה מבצע של הגירסה המלאה חופשי.
וואי זה היה גדול...

• הוסף לסימניות
יש לי את התוכנה המלאה על דיסק קשיח כפי שכתבתי. כמובן עם רשיון מלא. אני זקוק רק לקובץ ההתקנה שנמחק עקב וירוס.
פניתי אל התמיכה שלהם, אך עדיין לא נענתי, חשבתי לקצר תהליכים אם למישהו יש פה את הדיסק קשיח שלהם.

• הוסף לסימניות
התיקייה שוקלת 56 מגה, כך שזה לא מעשי.

• הוסף לסימניות
עדיף תמיכה של אוצר החכמה בעצמם.
לעפרה:
56 מגה אפשר ללסגור ב RAR או להעביר בגמבו מייל או דרך כל מיני אתרים שתומכים בהעברת קבצים גדולים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה