דרושה צלמת אלופה לצילומי חוץ

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
דרושה צלמת אלופה לצילומי חוץ
באזור המרכז

אפשר באישי

• הוסף לסימניות
הדברים לא מכוונים כאן לאף אחת ספציפית - זרקו כאן מספיק שמות כדי שההערה תהיה כללית.

ביקשו צלמת אלופה. אני מבין (ואולי אני טועה) שמדובר במישהי שמחפשת צלמת אלופה.

כל הרשימה כאן עונה על הדרישה הזו?
זה אחלה לפרגן ואתם חמודות וזה - אבל טיפה רצינות?

יש כאן טווח גדול מאוד של צלמות- חלקן טובות מאוד וחלקם רק בתחילת מעלה השביל.
אין שום דבר מעליב להכיר את מקומך ולדעת מה אתה שווה- אבל גם מה אתה לא.

לפני כמה זמן מישהי ביקשה מישהו בסגנון של רבינסקי שתפוס ושלחו לה כאן שלל שמות מהפורום שמצלמות שנה וחצי עם 600D ו50 1.8.

זה לא רק הציוד- זה לא רק הנסיון זה לא רק האם מדובר בצלם שממציא ז'אנר (או לפחות משכלל אותו בטעמו האישי) או בעדר שהולך אחריו כאילו היה מדובר בספר מתכונים.
זה הכל ביחד.

זה לא חכמה לזרוק את את השם של חברה שלי כי כיף לי לפרגן לה. וזה לא מעשה חכם מצד הצלמ/ת לנסות לקחת עבודה שלא מתאימה לה (ואני סרבתי ללא מעט עבודות שהרגשתי שזה לא התחום שלי והלקוח מחפש משהו אחר).

• הוסף לסימניות
לא מסכימה איתך!
הכי קל לה להכנס לתיקי עבודות ולראות אם זה מתאים לה ואלוף לה.
במיוחד שאלופה זה ממש לא מוגדר.
במיוחד שהיא כנראה שכחה לכתוב את הקלישאה הנפוצה: "אלופה במחיר סביר.."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1410653:
לא מסכימה איתך!
הכי קל לה להכנס לתיקי עבודות ולראות אם זה מתאים לה ואלוף לה.
במיוחד שאלופה זה ממש לא מוגדר.
במיוחד שהיא כנראה שכחה לכתוב את הקלישאה הנפוצה: "אלופה במחיר סביר.."

לא הבנתי- היא לא כתבה את זה. למה את מניחה ש"היא כנראה שכחה לכתוב".
אולי היא באמת רוצה להשקיע יותר?

שניה- את חושבת שאין להמלצות שם משקל?
שכל אמא שתראה כאן המלצה ל"הצלמת הכי טובה בשוק- מספר אחת"- זה לא יסנוור אותה בבחינת החומרים? שפיגמליון לא יקפוץ לביקור??

• הוסף לסימניות
אני באמת חושבת שלא לעניין לבקש צלמת אלופה.
כי כל אחד ומושגיו הוא...
בכל מקרה, יש את אשכול הצילומי ילדים ואפשר גם לעבור על האשכולות הרבים ולראות לאיזה תמונות מתחברים.

• הוסף לסימניות
במילון שלי

"צלמת אלופה- צלמת ברמה גבוהה יותר מהממוצע בשוק"-
כמה דרגות מתחת "רוצה את הצלמת הכי טובה שיש".

רצון לגיטימי שמחירו בצידו.

• הוסף לסימניות
אז מנסיוני הדל באמת כל מי שפנה אלי רצה תמונות אלופות במחיר זול. וגם ניסה להתמקח ולחלוב עוד תמונה, ועוד יוקרתיות באלבום..
אגב, הם באים מכאן, כי לא פרסמתי בשומקום.
אז המילון שלך לא כל כך באופנה..
היום הכל אלוף ומאלף, אם לא שמת לב.

• הוסף לסימניות
מי שמחפש צלמת "אלופה", שעונה לטעם שלה, תמצא זאת באשכול מיוחד שנפתח לצורך זה.

המלצות לפותחת האשכול לצלמת ספציפית, תהיה דרך הודעות אישיות בלבד.

• הוסף לסימניות
מה שאני אוהבת בפורום הזה שהצלמות ככה מפרגנות זל"ז.
זה מקסים.
כל אחת פרגנה על השניה.
אני אוהבת את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה