דרושה צלמת זולה לצילומי ניו בורן

• הוסף לסימניות
חברותי הצלמות
אל תהפכו את האשכול הזה לאשכול של מריבות..
בקשה של חברתי
מחפשת צלמת זולה לצילומי ניו בורן בירושלים
הצעות מחיר ודוגמאות למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נא לא לשלוח לי בפרטי זה לא בשבילי!

ולכל אלו שעומדות לעשות פה לינץ' על בקשת צלמת זולה
מותר לפנות למתחילות לפעמים!
תנו להן גם עבודה
אל דאגה הן לא לוקחות מכן מאום, כולם מעריכים מאד את עבודתכן!
(ובמאמר מוסגר, אני אישית לקחתי לפני שנה את התינוקת שלי לצילומי ניו בורן, קיבלתי סט מטריף של 14 תמונות במחיר ממש זול. אותה צלמת לוקחת היום כמעט פי שניים! אז זה מה שאני מחפשת. אחת שתוך שנה תכפיל את המחיר, אבל אני רוצה אותה עכשיו...)
תודה מראש והצלחה רבה לכולן!
ושימו לב איזה פחד מהפורום שלכם....:):):)

• הוסף לסימניות
כדאי לתת טווח מחירים

• הוסף לסימניות
אפשר את המחירון של השקעה שעלה כאן...

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה לא מה שאת רוצה לשמוע אבל לא הייתי כותבת אני מחפשת צלמת זולה (אפילו הזולות לא רוצות להרגיש זולות) אלה הייתי כותבת אני מחפשת צלמת בתקציב כך וכך... בהצלחה ומזל טוב!!!

• הוסף לסימניות
ריקי כל הכבוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה