המלצה שלי, שתקנה מצלמה ב440 שקל האלונכתב ע"י Y578;1625276:סורי... פשוט התבקשתי לשאול...
כתוב צלמת טובה ותמונות איכותיות...נכתב ע"י ת'כלס;1625304:מן הסתם לא מדובר בצלמ/ת ברמה שלכם/ן
אלא סתם חובב/נית
שיש להם מצלמה טובה
וגם לא נראה לי שמדובר במחיר גם לעריכה ומיון
(בכל זאת המחיר לא משהו)
נכתב ע"י מוריה100;1625300:הסיפור שלי בטוח יצחיק אתכן- הצלמות: עכשיו הביאו לי לעצב פוסטר לגן ילדים עם תמונות שצלם צילם ב150 ש"ח 21 ילדים, כל ילד 4 פוזות שונות...
אפילו אני הייתי בהלם כששמעתי את זה![]()
נכתב ע"י יעל א;1625436:אני רוצה להסביר למי שלא מובן לו:
אם אני באה לשעתיים צילום ומטיסה עבודה(זה אפשרי!), נותנת דיסק והולכת לי... אז זה דוקא לא נורא לצאת עם 440 ש"ח .
אז למה לא?
כי השם שלי כצלמת ייפגע כשאני מוציאה כזו רמה של עבודה.
לכן לא אעשה את זה אלא בדרך של צילום מושקע +עריכה. והמחיר בהתאם.
נכתב ע"י השקעה;1625449:גם בלי עריכה אפשר להוציא תמונות נחמדות בדיסק, אבל צלמת שיודעת לעשות זאת לא תעשה את זה במחיר הזה כי זה לא חצי מהמינימום המקובל.
נכתב ע"י יעל א;1625477:לא התכוונתי שצלמת מצוינת באמת תיקח את זה... הסברתי למה זה לא שייך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים