דרושה צלמת לסט בתקציב מסוים.

• הוסף לסימניות
חברה שלי מחפשת צלמת איכותית, לצילומי סטודיו עם אביזרים מיוחדים
לשלוש בנות בובות, בנות 4 וחצי, 3 ושנה וחצי.

התקציב שלה הוא 600 ש"ח.

מה החבילה המשתלמת ביותר שתרצנה להציע לה?
אפשר לפנות אליי בפרטי.

שוב, צילומי סטודיו, ולא חוץ.

• הוסף לסימניות
אצלי 25 תמונות באלבום כיסים
ב650 ש"ח
הסטודיו בביתר

אם מענין אותה יכולה ליצור קשר

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד (!!) על רותי ינאי (הנסיך הקטן)
לא יודעת איך מבחינת תשלום.

• הוסף לסימניות
את יכולה לפנות אותה אלי בכיף!
המייל בחתימה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;2138190:
ממליצה מאוד (!!) על רותי ינאי (הנסיך הקטן)
לא יודעת איך מבחינת תשלום.

נראה לי שרותי ינאי היא הלורד הקטן:D

• הוסף לסימניות
נכון
תודה תמר :)

• הוסף לסימניות
לפני תקציב נראה לי שכדאי להיות סגורה על אזור
לפעמים חצי מהתקציב הנ"ל יכול לעלות לה נסיעות מחיפה לירושלים למשל :eek:

יש לך פה אשכול מסודר לפי אזורים בארץ:http://www.prog.co.il/showthread.php?t=265243

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונות!!
קודם כל האלבומים שלכם - יפיפיים אחד אחד!!
לבסוף סונן לפי מיקום, כי לא מסתדר לה להרחיק לכת.

שלחתי לה את המספרים שלכן, ואם הייתי יכולה... הייתי אמרת לה לקחת את כולכן
כי כולכן ממש מקסימות. באמת.

אז אין צורך לשלוח עוד הצעות. נראה איך היא תסדר לבחור בין מה שכבר ניתן לה... :) :)
ואם אשמע שעוד מישהו מחפש, בעז"ה אפנה אליכן בשמחה!!!

• הוסף לסימניות
מאד אהבתי איך שפתחת את האשכול
וגם איך שסיימת!!
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה