דרושה צלמת לצילום בוק לסלון כלות, כסטאז', ללא תשלום

• הוסף לסימניות
בעלת סלון כלות (חברה שלי), מחפשת צלמת מתחילה, ייתכן אף משהי שסיימה כעת לימודי צילום, שמעוניינת לבנות לעצמה תיק עבודות ולצלם לה כמה צילומי סטודיו של שמלות כלה. מדובר על יום צילום אחד (בתקוה.)
לפרטים נוספים, צרו קשר באישי.

• הוסף לסימניות
יש לי כלה שמחפשת סלון כלות שמוכן להלביש אותה ללא תשלום

יום אחד בלבד

• הוסף לסימניות
יש לי סלון שמחכה לכלה (אם אפשר גם צלם...), ע"מ לצלם אותה.... ללא תשלום...

• הוסף לסימניות
החברים פה על כל מה שנראה להם בחינם ישר קופצים לשלול,
כל מי שרוצה להכנס לעולם האופנה, אז יש לו הזדמנות לקחת את זה, כי כל הפקה גדולה רוצה תיק עבודות ופה יש לכם הזדמנות להכיר מקרוב איך להפיק בכלל כזה דבר כי לא מדובר פה רק בצלם אלא הפקה שלמה,וסטודיו בצורה אחרת לגמרי
אני את תחילת דרכי בצילום אופנה התחלתי כך, אני מקווה שפותחת האשכול יודעת בכלל איך להפיק כזה דבר

• הוסף לסימניות
חולקת עליך
אם היה מדובר בעבודת סיום קורס תדמיתנות זה היה מתקבל
אבל כאן זה בדיוק כמו שהיא תבקש לוגו ומיתוג בחינם ושאני אשים את זה בתיק עבודות שלי...
היא אמורה להיות הלקוחה שרוצה את ההפקה הגדולה ולה מראים תתיק עבודות, לא?
(אם היא מקוה שזה יערוך רק יום אחד... כנראה היא רוצה יותר מכמה תמונות...:cool:)

• הוסף לסימניות
אותי לימדו אף פעם לא לעבוד בחינם

גם לא לצורך סטאז'

• הוסף לסימניות
אוקי. תודה על הציניות. קיבלתי כמה תגובות באישי, וכמובן שרק מי שרוצה, מוזמן. אין כאן בקשת ניצול, כי אם עזרה למישהי שהעסק שלה במצב מאד לא פשוט, ואם יש גם סטודנטית שרוצה להרוויח נסיון בלי ביקורת ובלי לחץ, כי העבודה ללא תשלום, אז כל הצדדים ירוויחו. ומי שזה לא מתאים לו, זה בסדר גמור. תודה לאלו שכן פנו, אנחנו לא מחפשים עבודה בשמיים, אלא מנסים להרים כאן יוזמה כלשהי בתקוה להציל את העסק שלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמש;705959:
אוקי. תודה על הציניות. קיבלתי כמה תגובות באישי, וכמובן שרק מי שרוצה, מוזמן. אין כאן בקשת ניצול, כי אם עזרה למישהי שהעסק שלה במצב מאד לא פשוט, ואם יש גם סטודנטית שרוצה להרוויח נסיון בלי ביקורת ובלי לחץ, כי העבודה ללא תשלום, אז כל הצדדים ירוויחו. ומי שזה לא מתאים לו, זה בסדר גמור. תודה לאלו שכן פנו, אנחנו לא מחפשים עבודה בשמיים, אלא מנסים להרים כאן יוזמה כלשהי בתקוה להציל את העסק שלה.

אני מאחל הצלחה רבה לעסק ופרנסה בכבוד לבעלת העסק.

המחאה היא כנגד תופעה רווחת בעולם הצילום של יחס לא מקצועי לצלמים/ות
זה לא חדש, ויש מעסיקים רבים שעלו על הגל ומשתמשים דרך קבע בצלמים מתחילים הלהוטים לכל עבודה ׳תמורת קרדיט׳ עד שהם מחשיבים את עצמם קצת יותר ומעבירים את השרביט לדור הבא של המנוצלים.
בפועל, התופעה הזו כורתת את הענף עליו כולם יושבים.

יש לך בקשת חסד? תכתבי שאת יוזמת פעילות חסד ומי שיכול לסייע מוזמן, לא כהצעת עבודה לגיטימית!
אגב, לעניות דעתי גם עסק במצב קשה מאוד מותר לו לחשוב על תשלום של רבע ממחיר השכרת שמלה לערב עבור צילום כזה או אחר שיכול לקדם את העסק. זו לא עבירה להשקיע בכדי לצמוח.. זה אפילו מומלץ ומועיל הרבה יותר.

ושוב שיהיה בהצלחה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה