דרושה צלמת לצילום מוצר

• הוסף לסימניות
שלום,
בעמותה שאני עובדת צריך לצלם שלט הנצחה- 4 תמונות ע"מ להעביר לתורמים.
2 שיראו את השלט עצמו.
2 שיראו את סביבת השלט.
תנאי השטח דורשים תאורה מלאכותית.
המקום גבעת שאול בירושלים.
נדרשת קבלה.

אשמח לתגובות במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שתתני טווח מחיר שאת מחפשת
ככה יהיה לך סינון ראשוני עוד לפני המיילים

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום ענקי על דבורה ברנע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי קוגלמן;1851838:
אולי כדאי שתתני טווח מחיר שאת מחפשת
ככה יהיה לך סינון ראשוני עוד לפני המיילים

לא היה לי מושג במחיר הגיוני לכזו פניה.
מהמיילים קיבלתי אומדן של מחיר.

תודה על המחשבה!

• הוסף לסימניות
הערה קטנה בשולי הדברים

מכיוון שאת רוצה להראות ללקוח את הסביבה
אני ממליץ לך שלא להשתמש בתאורת פלאשים

זה שלט, הוא לא זז לשום מקום
חצובה + שלט יעשו עבודה טובה
ויראו את השלט בסביבה הטבעית שלו כמו שהיא באמת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי קוגלמן;1852639:
אל תטרח אתה לא תלך במחיר שהיא מחפשת :rolleyes:
זאת שאלה בשביל כולם.
אני באמת לא אסע במיוחד בשביל זה, אבל ייתכן שיש צלם שגר בגבעת שאול, שזה שתי דקות מהבית שלו, והוא רוצה לעשות כמה שקלים על הדרך.
אין לי התנגדות לעבודה בזול - כשזה תואם את המאמץ הנדרש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1852689:
זאת שאלה בשביל כולם.
אני באמת לא אסע במיוחד בשביל זה, אבל ייתכן שיש צלם שגר בגבעת שאול, שזה שתי דקות מהבית שלו, והוא רוצה לעשות כמה שקלים על הדרך.
אין לי התנגדות לעבודה בזול - כשזה תואם את המאמץ הנדרש.

צודק,
מרוב צלמות הפניה היתה מגדרית ללא כל כוונה לכך.
מסכימה אתך לגבי צלם שגר באזור או שיש לו צילום בסביבה וכד'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה