דרושה צלמת

• הוסף לסימניות
דרושה צלמת לצילום כלה ומשפחה
עדיפות למתחילה, הם מחפשים במחיר זול.
בתאריך כ'ג סיון .
בירושלים, בבית הכלה.
המעונינות לפנות למייל

• הוסף לסימניות
אף אחת??

• הוסף לסימניות
כג' סיון????????????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EstiArt;2311285:
בתאריך כ'ג סיון .
בירושלים, בבית הכלה.

תנסי אולי ערביה.:D
זה יוצא בשבת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;2311845:
תנסי אולי ערביה.:D
זה יוצא בשבת...

אמרו לי ראשון, כנראה כ''ד.
טעות
בלי עקיצות בבקשה.

• הוסף לסימניות
אולי הניק "צילומית". היא עוסקת בצילום ארועים ויש לה תמונות מקסימות.

לי למשל קצת קשה לקבוע מעכשיו לסיון.

• הוסף לסימניות
תודה יעל,
אני עוסקת בצילום אירועים ויש לי סטודיו לכלות אבל הסגנון של צילום בבית כמו מלפני 20 שנה לא מתאים לי ולכן לא הגבתי על זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;2312265:
תודה יעל,
אני עוסקת בצילום אירועים ויש לי סטודיו לכלות אבל הסגנון של צילום בבית כמו מלפני 20 שנה לא מתאים לי ולכן לא הגבתי על זה

כנראה לא הסברתי את עצמי היטב...
כמובן שלא צילום בסלון על רקע הוילון הדהוי!!!
צריך להביא את כל הציוד, רקע, מצלמה, פלשים, הכל.
וזה יהיה בבית כי המחותנים לא אוהבים את הרעיון של תמונות[צ'אלמרים כבדים בלעז] ולא רוצים את זה באולם.
התמונות לכלה ולמשפחתה [נשים] בלבד.

• הוסף לסימניות
אשמח להציע להם הצעה. אני צלמת אירועים, שמצלמת כלות בצילומי סטודיו, בבית או באולם.

054-9259006

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה