עזרה דרושה שמלת חתונה לילדה

• הוסף לסימניות
מחפשת לשכור שמלה לאירוע לילדה בת שמונה.
אשמח למידע!

• הוסף לסימניות
יש לי שמלה בצבע סגול, ושמלה בצבע בז' עם אפליקציות טורקיז.
בבני ברק.
אם את מעוניינת בעוד פרטים - תשלחי לי בפרטי.

בשמחות :)

• הוסף לסימניות
א
יש לי שמלה בצבע סגול, ושמלה בצבע בז' עם אפליקציות טורקיז.
בבני ברק.
אם את מעוניינת בעוד פרטים - תשלחי לי בפרטי.

אבדוק קודם אופציות בירושלים, אח"כ אנדוד לבני ברק...

• הוסף לסימניות
יש לי שמלה כחולה יפה, בירושלים.
פרטים נוספים בפרטי

• הוסף לסימניות
יש לי שמנת ועוד אחת מנטה ושמנת.
מהממות שתיהם בירושלים.

• הוסף לסימניות
הלואי והיה לי לתת לך.
אני זוכרת לך עד היום את טוב ליבך בהשאלת השמלה שלך ללא תשלום.
ישלם ד' שכרך!

• הוסף לסימניות
עדיין מחפשת...

• הוסף לסימניות
אם השמלה הזאת מעניינת אותך, צרי קשר באישי

שמלה.jpg

• הוסף לסימניות
שמלה ירוק שמנת:
0548401290

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    4.2 MB · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
שמלה מהממת בצבע בז' עם אפליקציות טורקיז.
לפרטים: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה