דרושה תבנית עם פונקציות רבות בהתאמה אישית. אני יסביר.

• הוסף לסימניות
אני מחפש תבנית עם הפונקציות הרבות ביותר שיש, במדור> עיצוב> התאמה אישית.
אפילו תבנית בתשלום!!!
אני עובד עם אלמנטור, ולכן אני לא צריך דווקא תבנית מעוצבת, כי בכל מקרה את העיצוב אני עושה לבד.
רק דברים שהתבנית חוסמת לפעמים מאוד מפריעים לי.
לדוגמא:
א. אין בתבנית שלי אפשרות לבנות דף קטגוריה של מוצרים. וכשאני בונה דרך תוכנת צד שלישי אין אפשרות לערוך כלום בזה (לבינתים סגרתי את הדף זה עם סיסמה מחוסר אפשרות לעצב את זה).
ב. אין בתבנית שלי אפשרות לעשות שכל התמונות של המוצרים יהיו אותו הגודל בדף המוצרים.
תודה מאוד מראש!

• הוסף לסימניות
אני עובד עם פרו.

• הוסף לסימניות
אם יש אלמנטור פרו, לתבנית אין משמעות מיוחדת
אתה צריך לבנות דף ארכיון, ולהגדיר בתנאים שזה יחול על קטגוריות>כל הקטגוריות
ב. אין בתבנית שלי אפשרות לעשות שכל התמונות של המוצרים יהיו אותו הגודל בדף המוצרים.
עדיף לערוך בפוטושופ גודל מסויים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עדיף לערוך בפוטושופ גודל מסויים...
אשמח עוד לשאול, אם תוכל לעזור לי בבקשה, מה אני עושה שבחלק מהמוצרים יש מחיר מקורי ובחלק לא, וגם השם של המוצרים חלק מהם שורה אחת וחלק מהם שתי שורות.
האם יש דרך באלמנטור להגדיר שיהיה כפתור הוסף לסל שווה בכולם באותה שורה?

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להגדיר "תפריט" באלמנטור שיכלול אוטומטית את כל הקטגוריות?

• הוסף לסימניות
אם יש אלמנטור פרו, לתבנית אין משמעות מיוחדת
אתה צריך לבנות דף ארכיון, ולהגדיר בתנאים שזה יחול על קטגוריות>כל הקטגוריות
ניסיתי ללכת לפי זה. פתחתי טמפלט ארכיון והגדרתי בתנאים וכו' ולא ראיתי שפתאום הוא נותן לי לעצב את הקטגוריות. אשמח לפירוט יתר. ותודה על הכל!

• הוסף לסימניות
ממליץ על תבנית Flatsome
תוכל להשיג אותה כאן במחיר מטורף
יש לך נסיון עם ההתאמה האישית של זה?
אתה יכול לפנות אלי גם בפרטי אם תוכל להראות לי את הנסיון של זה.
ואגב יש לזה אפשרות בדיקה או נסיון?

• הוסף לסימניות
יש מצב להכנס שניה לפרטי הגישה שלך?
אפשר לעשות לי אדמין נפרד ועוד כמה דקות למחוק את זה.

• הוסף לסימניות
עידכון בהתייחסות לשאלה נשואת האשכול על תבנית שיש בה יותר פונקציות.
בקבוצת וורדפרס אחרת הפנו אותי לתבניות https://oceanwp.org/ אכן ראיתי שיש שם יותר פונקציות מובנות בתבנית עדיין לא בדקתי אם כל מה שהזכרתי או לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה