דרושה - תוכנה לגביית אשראי/הו''ק

• הוסף לסימניות
במסגרת עבודתי אני מבצעת גביה של הוראות קבע ואשראי
יש כאלו שיש להם הוראת קבע ישירה דרך הבנק
ויש כאלו שיש להם הוראת קבע בכרטיס אשראי
ומדי פעם יש גביות ח. פעמיות.
אני מחפשת תוכנה אחת שאפשר דרכה לבצע גם את הגביה באשראי וגם את הגביה בהוראות קבע והתוכנה נותנת דוחות מדויקים על כל משלם וגם סיכומים
אשמח לכל מידע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2074024:
אני חושב - קשר.
הניק מיכל123

מהודעות שקיבלתי באישי, ומהתגובה שלך
אני רואה שלא הסברתי את עצמי מספיק,
אני לא מחפשת חֶבְרָה שתבצע עבורי את הגביות
אני מעוניינת לקנות תוכנה (לכאורה מותאמת אישית) שאוכל לבצע את הגביה בעצמי.

• הוסף לסימניות
במה את עובדת, לפי זה ניתן להתאים טוב יותר.
יש תוכנות שמתאימות יותר למכללות, יש תוכנות שמתאימות יותר לתרומות.
תפרטי, יוכלו לעזור יותר.

• הוסף לסימניות
יש את "קל מוסד".
תוכנה קצת מסורבלת (כך אומרים אצלנו בצוות המשרד...) אבל עושה את העבודה טוב.
המחיר קצת מופקע. לבדיקתך.
הטלפון שלהם: 02-5416416

• הוסף לסימניות
ניתן לעבוד אם כמה חברות יש וריפון וכדומה חפשי אותם באתרים וכן מכמות גביות מסוימות ניתן לעבוד מול חברות האשראי לקבל מספר מסלקה . המספר של חברת גביה כרדיט 03-7370770שירותי סליקה באינטרנט VeriPAY, נהנים מתמיכה טכנית רחבה
הנשענת על מוקד השירות הטלפוני של חברת וריפון:

במוקד הטלפוני פועלות עשרות עמדות שרות, אליהן פונים הלקוחות בכל בעיה שמתעוררת.
צוות נציגי השירות שלנו מיומן, אדיב ומקצועי, מסייע ללקוחות בפתרון בעיות תפעוליו, וכן מסייע בטיפול בתקלות שניתן לטפל בהן טלפונית.

אנו בוריפון עושים הכל כדי שפעילות העסק שלך תמשיך להתנהל כסידרה.

מערך השירות של VeriFone מבטיח לך, הלקוח, שירות מקצועי ומהיר המקצר למינימום את זמן השבתת השירות ומאפשר חזרה מהירה לפעילות מלאה.

נשמח לעמוד לרשותך:

ימים א-ה : 08:30-19:00
ימי שישי וערבי חג: 08:00-13:00

טלפון: 03-9029740 שלוחה מס' 1

• הוסף לסימניות
אם את רוצה יש לי כזו תוכנה שקניתי ממישהו שבנה אותה,
יש בה את כל מה שהזכרת ויש אפשרות לעוד המון אופציות
שירות מעולה
צרי קשר באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה