נכתב ע"י נ פלוס;2459098:מיני מאוס עוזר![]()
נכתב ע"י פסיה;2459024:מוכנה לקנות/ לשכור
תודה!
נכתב ע"י פלונית;2460269:יש לי מינימאוס תפור. מהמם.
השאלה אם יתאים לגודל,
הבן שלי היה כבן שנתיים, אבל הוא היה מאוד קטן.
אם את רוצה שאשלח תמונה, צרי קשר
נכתב ע"י פסיה;2459024:מוכנה לקנות/ לשכור
תודה!
נכתב ע"י פסיה;2460282:אשמח שתשלחי לי למייל שבחתימה
נכתב ע"י לאה 22;2460238:אני הכנתי לבד ,יפה ונוח
נכתב ע"י גסנר;2461108:מאוד קל להכין לבד!
קונים טייץ אדומות, חותכים אותם שיגיעו עד גובה הברכיים.
לוקחים גופיה ישנה וחותכים ממנה 2 עיגולים, מדביקים על הטייץ מקדימה ב-2 הצדדים עם דבק מכפלות.
קונים חולצה שחורה, גרביון שחור, גרביים צהובות וקשת עם אזניים.
ויש לך תחפושת מושלמת ונוחה!
תסתכלי על תמונה של מיקימאוס- זה מאוד יעזור לך.
אני הכנתי את זה לבן שלי בשנה שעברה והגננת לא גמרה להתפעל ואמרה שפעם ראשונה שהיא רואה תינוק מגיע עם תחפושת נוחה ולא מסורבלת....
נראה פצצה.נכתב ע"י אסתי וויג;2461153:תמונה של הנעליים:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים