כללי דרושה תמונה או הדמיה של סלון

• פותח הנושא clip
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רק אל תגידו לי לחפש כי כבר חיפשתי המון.
יש לי שני קישורים לאתרים החסומים לי אולי משהו יוכל לעזור לי?
http://istockphoto.7eer.net/c/246195/270496/4205?sharedid=empty living roomhttp://istockphoto.7eer.net/c/246195/270496/4205?sharedid=living room window
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אף אחד??

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה יש משהו עם חדר ריק יותר

קבצים מצורפים

• stock-photo-39563112-green-room-with-staircase.jpg
    KB 12.1 · צפיות: 27
  • stock-photo-66576169-wide-empty-office-room-interior-with-white-walls-3-d.jpg
    KB 9.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
העליתי כמה בקטן אם יש משהו טוב אעלה איכותי יותר

קבצים מצורפים

• country_style_living_room_picture_167608.jpg
    KB 19.3 · צפיות: 23
  • furnishings_for_highdefinition_picture_16_167740.jpg
    KB 13 · צפיות: 28
  • gray_teal_lime_blue_living_room_518263.jpg
    KB 52 · צפיות: 18
  • home_living_room_boutique_picture_167560.jpg
    KB 17.4 · צפיות: 20
  • home_decoration_02_hd_picture_167817.jpg
    KB 11.9 · צפיות: 25
  • living_room_home_house_238875.jpg
    KB 18.8 · צפיות: 22
  • 01_hd_pictures_167782.jpg
    KB 26.9 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם ובעיקר לאבישג עזרת לי מאד!

• הוסף לסימניות
אם את רוצה אני מוכרת 17 תמונות ב100 שח לא חייבים לממש הכל ביחד
ניתן ליצור קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה