כללי דרושה תמונה ויקטורית | איש שירות עם כובע

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהו סימלי.

תודה!!

(אורלי, את באיזור?? :))

• הוסף לסימניות
איש שירות מאיזה תחום?

• הוסף לסימניות
לא משנה. העיקר שיראה כאיש שירות

• הוסף לסימניות
מצטערת , רציתי לעזור והוא כל הזמן עושה "שגיאת העלאה".

• הוסף לסימניות
אויש!!

תעלי אח"כ טוב??? זה עדיין יעזור לי.

ו... אשרייך על הניסיונות החוזרים!

• הוסף לסימניות
תודה מרגלית, תזכי למצוות, אבל זה לא מה שאני מחפשת...

אני צריכה איש עם כובע, כמו איש של חברת חשמל או מכבי אש.

יש למישהו? עדיף סמלי

• הוסף לסימניות
אנשי שירות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 43.3 · צפיות: 0
  • 2.jpg
    KB 57.6 · צפיות: 5
  • דמויות.rar
    KB 629 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תודה! זה עוזר לי איכשהו. אם יש למישהו משהו יותר סימלי - עדיף. ושוב: תודה!

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות אותם לבד סמלונים אפשר לשנות צבעים או להשתמש רק בבסיס של התמונה ולהשאיר רק קוי מתאר ועינים... צריך לשחק קצת עם התמונה...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כן יקירתי, לכן כתבתי זה עוזר לי איכשהו...

ושוב, תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה