כללי דרושה תמונה | מעטפה פתוחה עם פתק

• הוסף לסימניות
או בכלל כל מעטפה אחרת, בגווני לבן אם אפשר.
ב SXC מצאתי רק אחת בירוק וזה לא מתאים. אני צריכה מעטפה פתוחה.

תודה מראש

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• j0432578.png
    KB 11 · צפיות: 13
  • j0432627.png
    KB 22.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הורדתי מ-SXC

קבצים מצורפים

• 975772_11859994.jpg
    KB 586.3 · צפיות: 15
  • 1144443_88644196.jpg
    KB 238.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ועוד...

קבצים מצורפים

• 1143466_78141215.jpg
    1.1 MB · צפיות: 9
  • 451586_24803851.jpg
    KB 704.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;263426:
ב SXC מצאתי רק אחת בירוק וזה לא מתאים.

לא חיפשת טוב

• הוסף לסימניות
יש שם עוד בשפע

קבצים מצורפים

• 1184066_48302667.jpg
    KB 249.9 · צפיות: 13
  • 1144442_20077524.jpg
    KB 234.1 · צפיות: 7
  • 1189121_89539878.jpg
    KB 489.9 · צפיות: 9
  • 515995_33463343.jpg
    KB 924.1 · צפיות: 9
  • 605272_49121542.jpg
    KB 188.2 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;263491:
לא חיפשת טוב

אודה ואבוש, אני לא מסתדרת עם האתר הזה. מישהו יכול לעזור לי? איך מתחילים בכלל לחפש בו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;263524:
אודה ואבוש, אני לא מסתדרת עם האתר הזה. מישהו יכול לעזור לי? איך מתחילים בכלל לחפש בו?

זה ממש לא מסובך.
אם כי, אוצר מילים בסיסי באנגלית יכול להקל על המלאכה.

בדף הראשי יש שתי אפשרויות להתחיל לחפש:
האחת: בחירת נושא מתוך רשימת הנושאים בתיבת הבחירה שבראש הדף.
השניה: הקלדת מילת החיפוש המבוקשת באנגלית
בתיבת החיפוש. מי שלא יודע את תרגום המילה לאנגלית יכול להיעזר במילון morfix.co.il
מומלץ להקליד מילה אחת בלבד. הקלדת שתי מילים או יותר מצמצמת את כמות התוצאות משמעותית.

צפה בקובץ המצורף 39892

בדף התוצאות, יש אפשרות להגדיר באיזה סדר יופיעו התוצאות לדוגמה: מהקובץ הגדול לקטן/מהקטן לגדול
לפי תאריך הוספה: מהחדש לישן/מהישן לחדש
או לפי כמות ההורדות (פופולריות)

צפה בקובץ המצורף 39893

נ.ב. מומלץ לא לחפש נושאים רגישים מפני שעלולים להיתקל בתמונות תועבה (לדוגמה - בריכה)

קבצים מצורפים

• sxc1.jpg
    KB 335.3 · צפיות: 11
  • sxc2.jpg
    KB 345.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תודה רבה! כל הכבוד על השקעה!! אחרי ההסבר שלך זה באמת פשוט. יש לי עוד שאלה: יש דרך לדעת מה חינמי ומה לא? פתחתי וחלק גדול מהתמונות באות עם סימן מים.

• הוסף לסימניות
איזו בדיחה, בדיוק היום גם אני שאלתי מליון שאלות בנושא, וב"ה הסתדרתי תודות לצדיקי קהילת פרוג.
בקיצור, נראה לי שהשורה הראשונה בכל עמוד למעלה היא לא חינמית, היא גם מעט מופרדת מהמשך התמונות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מוזר מאד! כשאני פותחת את האתר - יש שלי אך ורק תמונות בתשלום. אבל אם נכנסתי דרך הקישורים ששמו חברים באשכול הקודם שלך - אכן למטה יש תמונות חינמיות. אבל עכשיו אני חושבת שאולי זה בגלל שלא נרשמתי נכון... בכל מקרה, אני אכנס מהקישורים הללו. תודה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, לא הודיתי קודם, כי פשוט המחשב קרס והייתי שקועה בלסדר אותו שוב [זה קורה פעם בשבוע].

באמת תודה על ההשקעה.

לגבי האתר SXC

צריך להכנס בקישור הראשי שלו, ורק איפה שסימנו בעיגול, להכניס את המילים. השורה הראשונה היא בד"כ תמונות לא חינמיות והשאר כן. צריך לוודא שמחוברים בסיסמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;263772:
תודה לכולם, לא הודיתי קודם, כי פשוט המחשב קרס והייתי שקועה בלסדר אותו שוב [זה קורה פעם בשבוע].

זה לא אמור לקרות פעם בשבוע! כנראה צריך כבר מחשב חדש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה