כללי דרושה תמונה | צלי על כרעיו ועל קרבו

• הוסף לסימניות
למי יש בבקשה בשר צלי שיזכיר קרבן פסח
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נגמרו המאגרים ?
נו... בבקשה !

• הוסף לסימניות
האמת היא,
שמימי לא זכיתי לאכול קורבן פסח כהלכתו :(

מה בדיוק את מחפשת?
צלי שלם?
'על האש'?
שיפודים?
יותר פרטים, בבקשה - - -

• הוסף לסימניות
מה שיש, או צלי שלם או לפחות פולקע משהו שיאפשר לשלב בהגדה לילדים.
תודה.

• הוסף לסימניות
התמונה שהעלת יפה.
אך מנוגדת לפסוק של 'ועצם לא תשברו בו'

יש לי תמונה של צלי הודו,
אחפש במאגר, צלי כבש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;93145:
אחפש במאגר, צלי כבש
כדאי לחכות? כי זה יורד כבר לדפוס.
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר לבנות את סוף העצם כאילו הוא שלם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;93145:
התמונה שהעלת יפה.
אך מנוגדת לפסוק של 'ועצם לא תשברו בו'

יש לי תמונה של צלי הודו,
אחפש במאגר, צלי כבש

שלמה, אתה בסדר אתה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;93411:
מזה היה?
תעלה לכבודינו?
אני לא יודעת אם אני יכולה להעלות כי מדובר בהגדה של פסח עם תמונות של הילדים שצלמו אותם בחדר.
לא כך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה