כללי דרושה תמונה של אבנים ומים

• הוסף לסימניות
אני מחפשת הרבה זמן תמונה איכותית של מים (אולי מפל)שנשפכים על אבנים בצורה מעניינת.(אבנים שחקו מים)
אם יש למשהו איכותי יעזור לי מאוד

• הוסף לסימניות
אולי יעזור

קבצים מצורפים

• bca124790[1].jpg
    KB 141.7 · צפיות: 30
  • bca125085[1].jpg
    KB 59.7 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
אם אני לא טועה - התמונה השניה היא של אוכמניות

• הוסף לסימניות
אולי יעזור?

תמונות שצילמתי, אומנם במצלמה פרטית, מקווה שמספיק איכותי...

קבצים מצורפים

• P7220154.JPG
    1.4 MB · צפיות: 28
  • DSCN0681.JPG
    KB 662 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לקבלת התמונה - באישי.
תודה לשלמה.

• הוסף לסימניות
סגנון תמונה כזאת תעזור?

קבצים מצורפים

• IMG_6690_resize.JPG
    KB 235.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אולי יעזור....

משהו שמצאתי אצלי

• הוסף לסימניות
בבקשה

יש לי עוד מהסגנון הזה אם נדרש, בבקשה.

קבצים מצורפים

• FT017.JPG
    1.2 MB · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
וואהו. תודה, איזו "הצפה".
אני מתקשה לבחור בין כמה. תודה רבה לכולם.

• הוסף לסימניות
תוכל למצוא עוד:
חיפוש בגוגל-בתמונות. גודל: גדולות במיוחד. תכניס את המילה waterfall
מצאתי המון, אבל חשבתי שכדאי שתתאים בעצמך למה שאתה רוצה.
וכן באתר www.sxc.hu יש תמונות רבות תחת חיפוש: waterfall

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה