כללי דרושה תמונה של בני ברק לפני 50 שנה

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו תמונה של בני ברק המושבה מלפני חמישים שנה, יעזור לי מאד
תודה מראש ושבוע טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1753002:
אם יש למישהו תמונה של בני ברק המושבה מלפני חמישים שנה, יעזור לי מאד
תודה מראש ושבוע טוב!

בעקרון יש לי, רק שאני צריכה לבדוק את הזכויות שלהן.

• הוסף לסימניות
פני לגנזך קידוש השם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;1753042:
פני לגנזך קידוש השם

יש שם המון חומר, רק שהתמונות הן בתשלום.
דבר נוסף, נראה לי שצריך לגשת לשם פיזית.

• הוסף לסימניות
תודה
מוכנה לשלם, אבל לא ללכת פיזית..
יש אופציה לקנות דרכם בלי ללכת לשם?

• הוסף לסימניות
מתוך ויקיפדיה:

גבעה ברחוב צפת, מערב בני ברק ב-1976. במקום היה מחנה צבאי בריטי, מכאן עצי האקליפטוס בראש הגבעה.

קבצים מצורפים

• Hill_south_of_Bnei_Brak (1).jpg
    KB 87.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה!
אני צריכה תמונה יותר איכותית, ועדיף צבעונית (לא קריטי)

• הוסף לסימניות
לא תמצאי צבעונית מהתקופה הזו

• הוסף לסימניות
אני גם הייתי צריכה לפני כמה זמן לאיזה עבודה תמונות של בני ברק מפעם, בעלי התקשר נראה לי למזכירה של דובר העירייה, היא אמרה לשלוח לה מיייל מה אני רוצה והיא שלחה לי הרבה תמונות. (הייתי שולחת לך אבל זה בעבודה.)

• הוסף לסימניות
לא ענו לי
מקוה שזה בסדר

• הוסף לסימניות
תודה רבה עזרתם לי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה