כללי דרושה תמונה של הרמב"ם

• הוסף לסימניות
איור או ציור - כל דבר בעצם, כל עוד באיכות טובה.
אם למישהו יש איור וקטורי - זה יהי'ה בכלל נהדר!

• הוסף לסימניות
בטוח שהרמב"ם לא גילח את הפאות שלו!!!
גם לא את הזקן!!!
מעניין, שאני מכירה את התמונה, אבל אף פעם לא התעמקתי בה.
עכשיו שאני צריכה לצייר זאת, פתאום שמתי לב לפרטים...
אז מה? אין בעצם תמונה שלו?

• הוסף לסימניות
יש פיסול ממנו באתר VisualPhotos.com

(חפשי maimonides)

• הוסף לסימניות
זה לא פורום בדיחות, אבל קצת אפשר...

כשבוע אחרי הפיגועים בבנייני התאומים ב11/9, היה סיום הרמב"ם בשכונת 'קראון הייטס' בניו יורק, והתפרסמו מודעות על ההוראה של הרבי מליובאוויטש לערוך סיום הרמב"ם וכו'

במודעות היה את הציור הזה של הרמב"ם בצד אחד, ובצד שני תמונה של האדמו"ר.

שאל אותי גוי אחד שעבר ליד 770 והתבונן במודעה: "מה הקשר בין הרבי לבין בן לאדן"... :)

קבצים מצורפים

• RAMBAM.jpg
    KB 43.1 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י MענדיM;41347:
זה לא פורום בדיחות, אבל קצת אפשר...

כשבוע אחרי הפיגועים בבנייני התאומים ב11/9, היה סיום הרמב"ם בשכונת 'קראון הייטס' בניו יורק, והתפרסמו מודעות על ההוראה של הרבי מליובאוויטש לערוך סיום הרמב"ם וכו'

במודעות היה את הציור הזה של הרמב"ם בצד אחד, ובצד שני תמונה של האדמו"ר.

שאל אותי גוי אחד שעבר ליד 770 והתבונן במודעה: "מה הקשר בין הרבי לבין בן לאדן"... :)

לא נעים להיות היחיד שמעיר אבל יש גבול גם לבדיחות.

אני דן לכף זכות מפני השעה המאוחרת,:) בהנחה שאתה ישראלי...

• הוסף לסימניות
יש לי ווקטורי אבל רק במשרד כך שזה יהיה ק ביום ראשון בע"ה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העזרה, נקי - אני אשמח מאוד לקבל ביום ראשון את הקובץ. ממש תודה!

• הוסף לסימניות
השלט שראיתי בתמונות בעיתון משפחה עם תמונת הרמב"ם זה אחד מאתנו עשה?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי...

מה יש עיתון משפחה אי שם בחו"ל??

• הוסף לסימניות
מקוה שזה לא מאוחר לך

קבצים מצורפים

• 83769.zip
    KB 18.5 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
עוד אחת לאוסף

קבצים מצורפים

• rambam_03.jpg
    KB 43.4 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
לא ידעתי שהרמב"ם הצטלם.

באמת נראה לכם שהסוחר המצרי הזה זה הרמב"ם?

• הוסף לסימניות
יש את הפסל המקורי שהוא מתקופת הרמב"ם והוא הידוע כפורטרט הכי מדוייק אליו וממנו גם לקחו את הבול

• הוסף לסימניות
אולי אתה לא יודע, אבל אצל המוסלמים אסור לעשות ציורים ופסלים, כמו להבדיל אצלנו.
מזה הגיעו הערבסקות.

ולכן לא ייתכן שיש פסל מזמן הרמב"ם.

• הוסף לסימניות
תמונה של הרמב"ם אין לי. אך אילו שמופעים כאן ללא פאות צדעיים (ללא שיער בכלל בגובה האוזן), אינן יכולות להיות של הרמב"ם, הוא ודאי לא היה עובר על "לא תקיפו פאת ראשכם".
זה יהיה ביזוי וחילול השם לשים תמונה כזו עם שם הרמב"ם בצידה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה