כללי דרושה תמונה של קערת סדר פסח

• הוסף לסימניות
אני צריך תמונה של סדר קערת פסח (ע"פ רבנו האריז"ל אם אפשר)

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לא תמונה ממש אלא אפי' ציור או תמונת ויקטורי

• הוסף לסימניות
אתה צריך את ציור הקערה או איך מסדרים את הקערה בחב"ד?

בכל אופן יש לי 2 ציורים (לא לפי חב"ד בדיוק.) אבל א"א להעלות קבצים... אם תרצה אז תכתוב מייל ואשלח...

אם אתה צריך את אופן הסידור בחב"ד אז : (העתקתי מהאתר "בית חב"ד"....)
הניחו את שלושת המצות אחת על השניה, כאשר ביניהם תפריד מפית נייר או בד.
על גבי המצות, הניחו את רכיבי הקערה בסדר הבא:
הזרוע בצד ימין; לידו, בצד שמאל, הביצה; תחת הזרוע והביצה, באמצע, נניח את המרור; מתחת הזרוע, החרוסת; מתחת הביצה, הכרפס; ותחתיהם באמצע נניח שוב מרור, בו נשתמש לאכילת ה"כורך".
הצלחות!

• הוסף לסימניות
לא מצליחה להעלות, למה?
כותב לי שגיאה.

• הוסף לסימניות
מצטערת. נסתי שוב ורושם לי שגיאה.
תכתוב מיל ואשלח לך.
גמר חתימה טובה!

• הוסף לסימניות
כיף לגלות שיש אנשים מסודרים...
ככה בתוך כל הבמבוקים, האתרוגים, הלולבים וההדסים, יש משיהו שכבר אוחז בקערה של פסח...
אשרי העם שככה לו...

• הוסף לסימניות
לפני שבועיים קבלתי פלייר עם פרסום לראש השנה בחסות חברת "..." ממציאת הפטנט הייחודי "משענת לכסא לחג הפסח"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה