עזרה דרושה תמונה שמביעה את המילים "כי אתה עימדי"

• הוסף לסימניות
בבקשה
כי אתה עימדי.jpg

• הוסף לסימניות
הוספתי את המילים בגופן שהיה נראה לי הכי מתאים תגידי לי אם נראה בסדר
את הקורונות שהיו בצד לא רציתי שיראו כי זה עבודה על השואה
אשמח אם תוכלי להגיד אם זה נראה בסדר וכן מה נראה לך יותר מתאים זה או מה שהעליתי מקודם (אם עוד מישהי קוראת ויכולה להגיב אני אשמח מאד) תודה רבה!!

קבצים מצורפים

• כריכה1.pdf
    KB 524.2 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
את מתחת את התמונה כי זה נראה לא כ"כ טוב
לגבי הטקסט תמרכזי לאמצע צריך לשפץ עוד קצת

• הוסף לסימניות
ככה יותר טוב??? מתחתי בשביל שיהיה מתאים לי לעמוד a4 וגם בשביל שלא יראו את הקורונה

קבצים מצורפים

• כריכה1.docx
    KB 332.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
צריך לסדר את זה עוד קצת לא בוורד בפוטושופ
אני יכולה לסדר לך את זה
זה דחוף לך להיום
לא בכלל לא דחוף
אם תוכלי אשמח מאד מאד שתסדרי לי את זה רק אם זה לא קשה מידי אני צריכה שזה יהיה כריכה לעבודה על השואה שכמו שכתבתי למעלה מבטאה אמונה בגודל A4 ואם אפשר רק אם זה הולך לך מאד בקלות אני צריכה גם את הכריכה בלי המילים של השער יותר בבהיר כדי שיהיה לי עמוד רקע לכל העבודה אשמח מאד מאד!!!! ובאמת רק אם זה לא קשה!!!
תודה רבה רבה רבה!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בכיף!
מצרפת גם מוקאפ לספר (זה בונוס :p;))
מוקאפ לספר.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את אלופה!! אני מבינה שאני לא אוכל לשנות את הכיתוב בכריכה ויש לי בקשה חצופה:eek: אם תוכלי ורק אם זה באמת בקלות לך כי זה לא דחוף בכלל:rolleyes: לשנות את הכיתוב בכריכה שיהיה כתוב: כי אתה עמדי בלי מרכאות בלי שלוש נקודות ובלי י' במילה עמדי סליחה על הבקשה ורק אם זה באמת לא קשה לך:rolleyes::rolleyes::rolleyes: תודה רבה על הכל!!!

• הוסף לסימניות
אוקיי בלי נדר (קצת מבאס כי משום מה לא שמרתי את הקובץ המקורי רק jpg :rolleyes: )
את לא רוצה גם להוסיף את השם שלך למעלה בכריכה?

• הוסף לסימניות
אוקיי בלי נדר (קצת מבאס כי משום מה לא שמרתי את הקובץ המקורי רק jpg :rolleyes: )
את לא רוצה גם להוסיף את השם שלך למעלה בכריכה?
אז לא אל תעשי אני לא רוצה שתטרחי זה מצוין לי גם ככה אמרתי שרק אם זה בקלות לך!
ובקשר לשם זה עבודה שמקבלים מספר נבחנת בקיצור אסור לשים שם ותודה רבה!!! את הכריכה אל תשני אני לא רוצה שתעבדי על זה עוד העזתי לבקש רק כי חשבתי שזה שניה לפתוח לשנות ולסגור אבל אם את צריכה לעשות הכל מהתחלה זה הכי לא דחוף שבעולם!! בקיצור לא צריך אני בכלל לא בטוחה שעדיף איך שאמרתי לך יכול להיות שעדיף ככה אז תודה רבה על הכל וזהו אל תעשי עוד עבדת מספיק!!! תודה על הכללללל!!!!!!

• הוסף לסימניות
אוקיי , פשוט אם היה לי את הקובץ psd המקור זה באמת לוקח שניות אבל לא
נשמר לי אז זה קצת עבודה
בהצלחה!! :);)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה