כללי דרושה תמונה

• הוסף לסימניות
של חליפה ארוכה וקאפטע עדיף חלק

• הוסף לסימניות
לlpk יש מהפרסומות של ברודווי השאלה אם הוא יכול לתת את זה.
תשאלי אותו

• הוסף לסימניות
צריך טיפול, אבל אולי זה יעזור...

לחתוך את הפנים.

קבצים מצורפים

• 5-064.jpg
    KB 533.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
בקשר לעניין אחר, אני חייב את הלוגו של ברודווי באיכות מקסימלית.

זה בשבילם, ואם אתה במערכת אז אני לא צריך להסביר לך כמה זמן יקח אם הם ישלחו לי.:)

• הוסף לסימניות
הכוונה לlpk, אתה זה אביגדור בכל פורמט שלא תסתכל על זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lpk100;45291:
אביגדור.

אני כבר לא במערכת.
היות ואני יקרן מידי לדעתם.
אז...

אז מה?

... אז אני לא מוכן לעזור להם.

...אז כבר אין לי את הלוגו.

... אז תראה להסתדר.

יש עוד אפשרויות?:)

• הוסף לסימניות
אגב.

אביגדור
קח את זה בוקטור

קבצים מצורפים

• logo broadway.pdf
    KB 65.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אם הם טוענים שאתה יקרן אז כנראה כבר שילמו מספיק...:)

ומזל שלא ראית את ההודעה שלי:p

• הוסף לסימניות
מי שרוצה את העבודה שלי.

ש י ש ל ם.

אגב המחיר שאני לקחתי להם, לא היה רק על עיצוב, אלא גם על פירסום וקופירייטינג.
שזה אומר שהם אפילו יצאו בזול.

• הוסף לסימניות
סליחה על העברת האשכול לאפיק אחר

אם כבר מדברים, מצ"ב השלט שעשיתי להם, (אמור להיתלות בפתח החנות בסה"כ) אך עדיין עם הלוגו באיכות ירודה, איך זה?

עדיין לא הודפס, פתוח להערות!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 765.7 · צפיות: 27

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה