תנו לי ביקורת דרושה תמונת ניו בורן

• הוסף לסימניות
לצורך עיצוב כריכת פרוספקט להתעמלות לנשים אחרי לידה
אני מחפשת תמונת ניו בורן כובשת
צילום ברמה גבוהה
בצבעים כהים
שיהי אפשרי לשתול לו ביד משקולת
תמורת קרדיט
(הפרוספקט יחולק בבתי יולדות ובבתי החלמה בירושלים)

• הוסף לסימניות
אין לי דוגמא

או צילום ממול שהתינוק על משהו (מיטה לדוג') והיד שלו "נופלת",
כאן הרגל יורד, אני צריכה שהיד ירד
stock-photo-newborn-baby-girl-sleeping-on-the-moon-228668299.jpg

או אולי שהיד כלפי מעלה:
sleeping-newborn-baby-wrap-on-260nw-721486276.jpg

עדיף בצבעים כאלו:
stock-photo-newborn-baby-wearing-in-a-cute-knitted-brown-suit-sleeping-in-a-doll-bed-1877581735.jpg

• הוסף לסימניות
לצורך עיצוב כריכת פרוספקט להתעמלות לנשים אחרי לידה
אני מחפשת תמונת ניו בורן כובשת
צילום ברמה גבוהה
בצבעים כהים
שיהי אפשרי לשתול לו ביד משקולת
תמורת קרדיט
(הפרוספקט יחולק בבתי יולדות ובבתי החלמה בירושלים)
תורידי משאטרסטוק / תפני לצלמת שאהבת תמונה שלה ותשלמי לה עבורה
ותבקשי מגברת בינה לשתול לה משקולת

אבל לא יפה לבקש מצלמת תמונה ללא תשלום.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הלב הטוב
והרצון לעזור
הסתדרתי ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה