כללי דרושה תמונת רימון

• פותח הנושא tzivi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תודה לכל מי שנכנס לאשכול
דרושות תמונות של רימונים 1. רימון סגור יפה
2. רימון קצת פתוח

• הוסף לסימניות
בתמונה של הרימון הפתוח אם תורידי את הסגור (שהוא ממש מכוער) תהיה לך תמונה מושלמת

קבצים מצורפים

• 891265_81758124.jpg
    2.3 MB · צפיות: 21
  • 1008358_3680984022.jpg
    KB 487.4 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
:):)

קבצים מצורפים

• 211551_6496.jpg
    KB 456.3 · צפיות: 30
  • 875050_26286854.jpg
    2.1 MB · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
תודה תודה על כל העזרה
אולי למישהו יש תמונה של רימון שלם עומד כשהכתר כלפי מעלה ויש סדק או קצת פתח שדרכו רואים את הגרעינים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;277138:
תודה תודה על כל העזרה
אולי למישהו יש תמונה של רימון שלם עומד כשהכתר כלפי מעלה ויש סדק או קצת פתח שדרכו רואים את הגרעינים

כלפי מעלה או כלפי הפנים, נראה לי שיש לי מה שאת מבקשת, ובתשלום!

• הוסף לסימניות
תראי לי את זה באיכות נמוכה וגם תגידי מה התשלום עבור זה אם אני ארצה

• הוסף לסימניות
לא טוב לי אני צריכה משהו יותר אסטטי ואם רקע נקי ויפה ורימון עם הכתר למעלה
בכל אופן תודה על הענות והצעת העזרה

• הוסף לסימניות
רותי ושירה האם התמונות ללא זכויות יוצרים כדי שלא נסתבך

• הוסף לסימניות
סליחה על האיחור!
התמונות ללא זכויות יוצרים...

• הוסף לסימניות
חחח היא כבר הכינה והגישה את הכרזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה