דרוש מידע דרושה תרופת סבתא

• הוסף לסימניות
קודם כל מבחינה רפואית, זה יכול להיות מונו. אני שכבתי במיטה שבוע עם כאבים שלא נתנו לי להירדם,
הרופא משפחה נתן לי עוד ועוד אנטיביוטיקה (2 סוגים, 5 פעמים ביום במצטבר)
עד שפניתי למיון, גילו שזה מונו, נתנו לי סטרואידים לווריד - והכול היסטוריה!

ובנוגע לסוכריות מציצה ופרופוליס - לי זה רק החריף את הצריבה הנוראית. פשוט זרקתי את זה לפח.
סרואידים בוריד עזרו למגר את המונו? הכאבים חלפו?

• הוסף לסימניות
איך עוד לא כתבו?!
מיץ לימון סחוט טרי בכוס מים על הבוקר
באופן קבוע.
בהתחלה קצת קשה אך מתרגלים לטעם.
זה מנקה את הגוף מרעלים,
וכאחת שסבלה מכאבי גרון כל כמה זמן, בעזרת הלימון התופעה נגמרה.
גם אם לא תתמידי זה יעזור לכאב הנוכחי.
שמעתי על זה כשכאב לי וסבלתי אבל אז התחילה לי צרבת נוראית שלקח לה כמה ימים לעבור
ועוד משו- שימו לב שאחרי שאוכלים לימון חובה לצחצח שיניים כי הלימון פשוט אוכל את השיניים.
רפואה שלימה ובריאות איתנה!

• הוסף לסימניות
רעיון שנשמע מוזר, אבל אני יודעת שאצלנו במשפחה יש כמה וכמה כאלה- יש כאלו שכשכואב להם הגרון מה שקורה הוא שהלשונית מתנפחת (בדר"כ כאב גרון הוא כשהיא מתכווצת, ולכן שותים תה, ואוכלים מרק וכו' ובאופן כללי- חם).
ואצל מי שזה מתנפח לו- צריך לאכול קר. מגלידות ומשקאות קרים ועד, בימים שזה ממש חריף, לאכול ממש הכל מהמקרר (גם מרק, אכן... לא טעים, אבל אחרי ימים של סבל, כשהגרון חוזר למוטב- שווה את היום-יומיים לאכול רק רק קר).
תנסו...

• הוסף לסימניות
רעיון שנשמע מוזר, אבל אני יודעת שאצלנו במשפחה יש כמה וכמה כאלה- יש כאלו שכשכואב להם הגרון מה שקורה הוא שהלשונית מתנפחת (בדר"כ כאב גרון הוא כשהיא מתכווצת, ולכן שותים תה, ואוכלים מרק וכו' ובאופן כללי- חם).
ואצל מי שזה מתנפח לו- צריך לאכול קר. מגלידות ומשקאות קרים ועד, בימים שזה ממש חריף, לאכול ממש הכל מהמקרר (גם מרק, אכן... לא טעים, אבל אחרי ימים של סבל, כשהגרון חוזר למוטב- שווה את היום-יומיים לאכול רק רק קר).
תנסו...
יש וירוס שהרופאים אומרים לאכול משהו קר או לפתוח את המקפיא ולנשום עמוק את הקור...
לרוב זה שיעולים שמלוים עם צרידות כזאת..

• הוסף לסימניות
היי
בדיוק גם לי השבוע היה ככה
כאב לי הגרון והשתעלתי..
ומשטח גרון יצא שלילי.
תכלס לקחתי דקסמול קולד, ובמקביל דבש עם בצל - לקחתי כל שעה בערך כף מהנוזלים של זה.
לא יודעת מה עזר יותר
אבל בטוח עזר.
אחרי יומיים - שלושה הכל עבר ב"ה
אז ממליצה ממש.
ולגבי הבצל עם הדבש - מומלץ להכין משהו לשתות / לאכול מיד אח"כ. כי זה לא טעים בכלל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה