עזרה דרושות לי בדחיפות תמונות של ירקות שצומחים באדמה

• הוסף לסימניות
צריכים לראות את צורת הגידול, צורת העלים וכו'.
אני זקוקה לכמה שיותר ירקות.

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה, אבל אני חסומה.
אולי בכ"ז יש למישהו להעלות?

• הוסף לסימניות
לא הסתדרתי, וזה דחוף לי מאד.
אם לא קשה, אשמח שתחפשו לי.
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
רק צורת הגידול?
כי רב התמונות האלה הן בתשלום .

• הוסף לסימניות
דווקא מחוברים לאדמה,
ואם אין, אז לפחות עם עלים.
תודה!

• הוסף לסימניות
המשך יבוא בעז"ה ambitious-creative-co-rick-barrett-VEYWvGj31n8-unsplash.jpg jen-theodore-xbwTjSrSIt4-unsplash.jpg philippe-collard-B4y0dFOq510-unsplash.jpg roman-averin-8USQ7a70SNE-unsplash.jpg syd-wachs-epqNIYI6S7E-unsplash.jpg

קבצים מצורפים

• neora-aylon-Kl1Z3z47dq8-unsplash.jpg
    2.9 MB · צפיות: 12
  • www-zanda-photography-RBdE3jv5y68-unsplash.jpg
    www-zanda-photography-RBdE3jv5y68-unsplash.jpg
    3.5 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
2674573.jpg fletcher-pride-yC3-ugBfx8o-unsplash.jpg josh-blanton-0cseFkHq_s8-unsplash.jpg louis-hansel-0rqM8wR6yTg-unsplash.jpg

קבצים מצורפים

• jeppe-vadgaard-PnFgNgCkBXY-unsplash.jpg
    2.4 MB · צפיות: 20
  • markus-spiske-p4lNiLlog8g-unsplash.jpg
    3.7 MB · צפיות: 13
  • markus-spiske-w5DqWoZ5_YM-unsplash.jpg
    1.9 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
יש המון תמונות יפות אבל לא חינמיות

• הוסף לסימניות
מעולה!
עוזר לי מאד מאד!
זה רק כדי לצייר עפ"י זה, אני לא משתמשת בתמונות.
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
תודה
התמונות שקיבלתי לעיל מספיקות לי.
יישר כח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה