דרושות שחקניות

• הוסף לסימניות
להפקה חדשה בקיץ הקרוב (סרט עלילה)
דרושות שחקניות:

• 2 בחורות לתפקיד ראשי ולתפקיד משנה
דרישות התפקיד:
רקע במשחק
מראה טוב
גובה 1.70 מינימום

• נשים בגילאים שונים לתפקידים מגוונים ודמויות צבעוניות
דרישות התפקיד:
רקע במשחק

• בחורות לשירה על הבמה (לא בלייב)
דרישות התפקיד:
ניסיון בימתי
מראה טוב
גובה 1.70 מינימום

קו"ח ,פרטים, אזור מגורים, תמונות וקטעי משחק לשלוח למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אודישנים יתקיימו אי"ה לאחר ל"ג בעומר

מי שמעונינת בטריילר של ההפקה הקודמת להתרשמות
נא כתבו מייל באשכול זה ונשלח בהמשך.........

• הוסף לסימניות
בלעה"ר את לא נחה....

• הוסף לסימניות
המייל הנל הוא של האחראית על הליהוק
כן עדיף להשאיר כאן

• הוסף לסימניות
להפקה חדשה בקיץ הקרוב (סרט עלילה)
דרושות שחקניות:
מכירה את בית ספר פסיפס? יש להם שחקניות מעולות אם תרצי אני יביא לך את המספר של סוניה - פותחת בית הספר והיא תתן לך תלמידות שלה.
אני התעסקתי עם כמה שחקניות שלה והם היו אלופות...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
פסיפס זה לא לתאתרון? כלומר, הם לומדות קצת קולנוע? משחק מול מצלמה?

• הוסף לסימניות
פסיפס זה אכן לתיאטרון - אבל השחקניות יודעות את המלאכה גם מול מצלמה - יש שם גם כאלה שלומדות קורסים קצרים לשחק מול מצלמה.
אני למדתי אצל סוניה אבל לא דרך פסיפס ולמדתי אצלה גם מול מצלמה.

• הוסף לסימניות
שנה שעברה אכן היתה לי שחקנית דומיננטית שלמדה בפסיפס
היא היתה אלופה ומדהימה
ידעה יפה את העבודה
והיה כיף גדול לעבוד איתה
ודרכה אכן בררתי על תלמידות נוספות שם....
פסיפס בהחלט מקצועי ועושה את העבודה
אם כי אי אפשר בלי כשרון....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה