כללי דרושות תמונות...

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף תמונה של תינוק בוכה ותמונה של ספסל ברקע עזוב...
רק תמונות איכותיות ברזולוציה גבוהה.
אלפי תודות!!!

• הוסף לסימניות
--

קבצים מצורפים

• shutterstock_43603009תינוק בוכה.jpg
    3.6 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1116007_27457735.jpg
    3.3 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Bאפל;814153:
אני צריכה דחוף תמונה של תינוק בוכה ותמונה של ספסל ברקע עזוב...
רק תמונות איכותיות ברזולוציה גבוהה.
אלפי תודות!!!

ברוכות הבאות
פעם אחרת לבקש יותר יפה, יש בהודעה נימה של "חייבים לי! ועוד משהו איכותי!! שאם לא עדיף שבכלל לא תעזרו!!!"

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה, הכל בסדר!!!

נכתב ע"י pinati;814607:
ברוכות הבאות
פעם אחרת לבקש יותר יפה, יש בהודעה נימה של "חייבים לי! ועוד משהו איכותי!! שאם לא עדיף שבכלל לא תעזרו!!!"
אוי, באמת, בגלל שהיא כתבה "צריכה" במקום "מחפשת" או "זקוקה"?
ונראה לי שהכוונה "רק תמונות איכותיות" היתה להקל מעלי/ מעליך שאם יש לנו תמונות לא איכותיות אז שלא נטרח לשלוח, לא שמעתי שם שום דבר שחייבים לה...
אולי יש פה נימה ענינית וקצת לחוצה. זה הכל.

ומי שעוד לא שתה הבוקר כוס קפה, מוזמן לצאת להפסקת קפה ולהתאושש ;)

• הוסף לסימניות
אדל, התמונה שלך מחממת את הלב, תודה.

• הוסף לסימניות
תודה על התמונה, בול מה שחיפשתי...

• הוסף לסימניות
תודה ענקית על התמונות ! הן פשוט מעולות

• הוסף לסימניות
להכנס ברגל ימין...

נכתב ע"י pessi&chani;814742:
אוי, באמת, בגלל שהיא כתבה "צריכה" במקום "מחפשת" או "זקוקה"?
ונראה לי שהכוונה "רק תמונות איכותיות" היתה להקל מעלי/ מעליך שאם יש לנו תמונות לא איכותיות אז שלא נטרח לשלוח, לא שמעתי שם שום דבר שחייבים לה...
אולי יש פה נימה ענינית וקצת לחוצה. זה הכל.

ומי שעוד לא שתה הבוקר כוס קפה, מוזמן לצאת להפסקת קפה ולהתאושש ;

תודה לכן על ההבנה! הציטוט שלכן הסביר את כוונתי במדויק. אין לי מילים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;814758:
זה מהאתר החינמי SXC.
בהצלחה!

שקוף, אני כ"כ מודה לך!!!
בדיוק רפרפתי ומצאתי מציאות מדהימות!!!
תבורכי!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה