תרופה דרושות תרופות לIVF בדחיפות - פרגובריס ומנופור

• הוסף לסימניות
מחפשים פרגובריס ומנופור - אם יש לכם למסירה או למכירה יעזור לנו מאד!
(יש לנו מרשם פרטי) בגמחים כרגע יש מחסור...
0583277367
תודה ותזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
יש לי קרינון
לטרוזל ואסטרופם למסירה למי שצריך

• הוסף לסימניות
ירושלים - תודה
וואי
אני מהצפון הרחוק
ויש לי אבל אני אצטרך אותם בימים הקרובים
חשבתי שאם אנחנו מאותו אזור נוכל להתקמבן עם זה
אבל אם את מירושלים זה ממש מורכב.
לא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה ענקית גם בדרך וגם במציאת התרופות.
בשורות טובות לכולנו אמן

• הוסף לסימניות
מחפשים פרגובריס ומנופור - אם יש לכם למסירה או למכירה יעזור לנו מאד!
(יש לנו מרשם פרטי) בגמחים כרגע יש מחסור...
0583277367
תודה ותזכו למצוות!!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
חשבתי שכן אבל עכשיו הרופא הגדיל במינון.... אני מקפיצה את הבקשה....
עדיין מחפשים מנופור אם יש מישהו שיכול לעזור לנו..... ותודה ענקית לכל מי שהשיב ולגל מי שעזר לנו -
בהצלחה - מכל הלב - לכולם!!

• הוסף לסימניות
יש לי מידע עתיק יומין, איני יודעת האם הוא עדיין רלוונטי, בנוגע לגמ"חים לתיווך עודפי תרופות בתחום הפוריות.
מכיון שאיני רוצה לפרסם מספרים בפומבי, אשלח לך את המידע באישי
מקווה שהמידע אכן יהיה רלוונטי ויסייע לך.

• הוסף לסימניות
עדיין מחפשים מנופור אם יש מישהו שיכול לעזור לנו..... ותודה ענקית לכל מי שהשיב ולגל מי שעזר לנו -
למה הקופה לא מאשרת את זה?
אני באמת מנסה להבין.
כי לי אישרו והבנתי שבדרך כלל זה בסדר, זה לא כך בכל הקופות?

• הוסף לסימניות
תפני לחברים לרפואה
035792220

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה