כללי דרושים אוביקטים ויקטוריים למספרה תודה

• הוסף לסימניות
דרושים לי אוביקטים ויקטוריים למספרת גברים תודהו

• הוסף לסימניות
יש לי מעט
זה נמצא אצלי פתוי בקורל אבל אינני יודעת איך לעלות את זה לפה פתוח
אני מעלה בגיפג ואם יסבירו לי אעלה את זה פתוח

קבצים מצורפים

• Graphic2.jpg
    KB 66.2 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוה;239921:
יש לי מעט
זה נמצא אצלי פתוי בקורל אבל אינני יודעת איך לעלות את זה לפה פתוח
אני מעלה בגיפג ואם יסבירו לי אעלה את זה פתוח

את יכולה לסגור את הקובץ ל PDF ואז לעלות את זה לפה
או לחילופין לכווץ את הקובץ לקובץ ארכיון ZIP/RAR ולהעלות

העלאת הנל בדיוק כמו העלאת תמונה - ניהול צירופי קבצים בהודעה

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה להעלות ב PDF אבל זה עדין
כמו תמונה ולא פתוח לעבודה
על כיווצים שמעתי אבל לא ידוע לי איך מכווצים אשמח לדעת

קבצים מצורפים

• 111.pdf
    KB 27.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
ניתן לפתוח את קובץ ה PDF שהעלת באילוס'
הקובץ נשאר פתוח וניתן לעבוד עליו

• הוסף לסימניות
תודה לכולם מחכה לעוד

• הוסף לסימניות
כסא

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 8.4 · צפיות: 7
  • 83769.zip
    KB 220.6 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה