קורונה דרושים בדחיפות טלפונים נידים!

• הוסף לסימניות
פלאפונים לכל ילד - כולם צריכים באותה שעה להיות מחוברים בחדר ועידה עם הכיתה והרב/ המורה.
חדרים - כל ילד חייב את הפרטיות והשקט שלו בזמן השעור!!!
איך מייעלים את המצב הנתון
לא לשכוח לקחת בחשבון שהאם / האב גם מלמדים בכיתות שלהם. + ליצור קשר אישי עם כל תלמיד / ה.

• הוסף לסימניות
אצלינו החידר הגיע להסדר עם חנות פלאפונים להוזלה קבוצתית.
תנסו לדבר עם המוסד לימודים להסדר דומה.

• הוסף לסימניות
מקווה שיגיע גם לבני ברק.
אחרת זה שיגעון.
ובסך הכללי זה נהדר הילדים מחכים לזה ומרוצים מאד, זה גם נותן להם סיפוק .

• הוסף לסימניות
הילדים שלי דבוקים לבעלי, הוא ממש צריך להסביר להם איפה אוחזים ומה הרבי שלהם אומר כרגע.
עוד בן מצוברח מהבוקר כי הרבי שלו לא השאיר הודעה...

• הוסף לסימניות
הילדים שלי דבוקים לבעלי, הוא ממש צריך להסביר להם איפה אוחזים ומה הרבי שלהם אומר כרגע.
עוד בן מצוברח מהבוקר כי הרבי שלו לא השאיר הודעה...
מזדהה לגמרי

• הוסף לסימניות
אני קניתי מכשיר יד שניה ב70 שח. וסים טוקמן חודשי של רמי לוי - 50 שח עלות הסים ו35 שח עלות הקו ללא הגבלה לחודש, הנזק (והתועלת לילד) סך 155 שח.
נ.ב. חפשו אצל הגיס והשכן, כל אחד מחזיק בבית פלאפון ישן שלא בשימוש.

• הוסף לסימניות
ממש בעיה קשה!

• הוסף לסימניות
ורק אני ממש לא מרוצה מהרעיון הזה?
פשוט שטויות מבחינתי.
ממש משנה אם הם ילמדו או לא, אני מעדיפה להמשיך את מה שעשינו עד היום בלי כל הסרט הזה.

אפשר שיחה כזו כל כמה ימים
אבל על בסיס יומי?
מקווה שירדו מהרעיון הזה.
דיברתי אתמול עם כמה מורות,
כולן משתגעות מהכנת השיעורים וההקלטה שלהן וכו'.
אבל מילא - על העבודה הן לא מתלוננות.
אבל כולן אמרו את אותו הדבר -
הלמידה הזו לא באמת מלמדת, לא יעילה.
כשנחזור ללימודים - נצטרך ללמד הכל מהתחלה.
אז מה עשינו???

• הוסף לסימניות
ורק אני ממש לא מרוצה מהרעיון הזה?
פשוט שטויות מבחינתי.
ממש משנה אם הם ילמדו או לא, אני מעדיפה להמשיך את מה שעשינו עד היום בלי כל הסרט הזה.

אפשר שיחה כזו כל כמה ימים
אבל על בסיס יומי?
מקווה שירדו מהרעיון הזה.
מסכימה עם זה לגמרי.
אני צריכה להזכיר להם שיש שיעור, סיפור או ועידה והם- כנראה ש'תינוק הבורח מבית ספרו' תקף גם ללמידה מרחוק:confused:
וכמובן שלא לדבר על הקטע של הטלפון והשקט כמו שכתבה פותחת האשכול.

• הוסף לסימניות
אימי מרכזת בסמינר היא אחראית לדאוג שכל המורות יקליטו שיעורים ושהבנות ישמעו אןתם וזה לא כיף בכלל אין ברירה גם ככה מסתבכים עם מבחנים של סופשנה ועם החופש הגדול...
צריך תפילות

• הוסף לסימניות
לאלו ששאלו על קניית טלפונים, דיווח מהבוקר

עוד מהפתרונות ל'לימוד מרחוק': סגן שר החינוך מאיר פרוש בוחן יחד עם בכירי המשרד אפשרות של הקצאת תקציב לרכישת טלפונים בתקשורת המאושרת למשפחות המבורכות בילדים שאין משגת, כך שיהיה באפשרות כל הילדים בבית להשתתף ב'לימוד מרחוק'.

• הוסף לסימניות
לאלה שבפרטנר,
יש שם אפשרות לעבור מסלול עכשיו
למסלול של 9000 דקות ב50% הנחה לחודשיים.
שזה אומר - 20 ש"ח לחודש!
אפשר לעבור חינם, ולזכור לעבור חזרה עוד חודשיים.
מומלץ ממש,
כי גם ככה זה יותר זול מהתוכנית הרגילה...
תעבירו למי שנצרך לכך.

• הוסף לסימניות
רמי לוי 18 ש"ח ל7500 דק' לשנתיים ואח"כ רק 28.

• הוסף לסימניות
אני מאד מרוצה בינתיים הבן שלי בן 11 רץ לכל שיעור בטלפון(בינתיים)
השאלה שלי כמה זה יחזיק מעמד לאורך ימים

• הוסף לסימניות
אבא שלי רבה עשה היום שיעור בועידה,
רצה לעשות שיעור שני והמון זמן לא הצליח להכנס לועידה.
החליט להקליט במקום, השאיר הודעה מושקעת של 10 דקות,
רצה לשמור- לא נשמר עקב תקלה במערכת.
השאיר שיעור נוסף של 5 דקות- גם הוא לא נשמר.

זה מלבד כך שבין שיעור לשיעור יש לו כל הזמן טלפונים מתלמידים.
הוא ממש לא הצליח לאכול ארוחת בוקר עד שבמשך 10 דקות הוא לא קיבל טלפונים מתלמידים.

אח״כ תגידו שהוא לא עבד היום כי הבן שלכם קיבל רק את השיעור הראשון,
לא זוכרת מה היה אורכו....

• הוסף לסימניות
זה פשוט לא אמיתי!! :eek:
אני מבינה את הצורך ללמד את הילדים
אבל זה לא הגיוני שאני צריכה לשבת עם הילדות שלי (כיתות נמוכות) ולהקשיב איתן יחד, לעקוב אחר ממטלות. לחתום. :(
עזבו את זה שצריך כמה מכשירים בבית...
זה ממש לא פרקטי. לתת לילדים להתנהל בקווים האלו. :confused:
אני מאוד מקווה שזה לא ימשיך... וימצאו פתרון יותר יעיל ופרקטי, כי כבר מהיום הותשנו כהוגן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה