עזרה דרושים בדחיפות קטלוגי מסלולים של סמינרים בירושלים (ה'-ו')

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• עמוד 22.jpeg
    עמוד 22.jpeg
    KB 578.7 · צפיות: 254
  • הוסף לסימניות
למישהו יש את הקטלוג של בנות אלישבע להעלות?
בעיקר מולטימדיה, תקשורת חזותית...

• הוסף לסימניות
אמנית
בקשר להנדסאים מוגבר או לא - התכניות של הנדסאים מוגבר (קמאטק/אדווה) הן תכניות חיצוניות, ולכן לא מובטח שאם יש אותן הן יהיו גם בשנה הבאה. זה תלוי בתקציבים ובעוד כל מיני דברים.

• הוסף לסימניות
אמנית
בקשר להנדסאים מוגבר או לא - התכניות של הנדסאים מוגבר (קמאטק/אדווה) הן תכניות חיצוניות, ולכן לא מובטח שאם יש אותן הן יהיו גם בשנה הבאה. זה תלוי בתקציבים ובעוד כל מיני דברים.
במה זה שונה מבחינת חומר?

• הוסף לסימניות
במה זה שונה מבחינת חומר?
הפער הלימודי בין בוגרות הנדסאי מה"ט לבוגרי תואר הוא עצום.
התכניות האלו נועדו לצמצם את הפער, כך שיש מקומות עבודה שהידע אחרי התכניות האלו מספק אותן בשביל לקחת את התלמידות למרות שבדרך כלל הם לוקחים רק בוגרי תואר.
השוני בלימודים - למיטב הבנתי קמאטק נועד להעשיר את הידע של התלמידות מעבר לתעודת מה"ט (כלומר מה"ט רגיל + קורסים נוספים של קמאטק) ותכנית אדו"ה בנויה שונה לחלוטין, כל הקורסים אחרים, לומדים בצורה שונה ומעמיקה הרבה יותר. תכנית אדו"ה קרובה ממש לתואר מבחינת היקף הלימודים והרמה.

• הוסף לסימניות
אממ מיתלבטת איך אני יוכל לישלוח לך את זה
תיפני אלי למייל ואשמח לעזור לך קצת יותר
haftaasoditאין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
התכניות האלו נועדו לצמצם את הפער, כך שיש מקומות עבודה שהידע אחרי התכניות האלו מספק אותן בשביל לקחת את התלמידות למרות שבדרך כלל הם לוקחים רק בוגרי תואר.
השוני בלימודים - למיטב הבנתי קמאטק נועד להעשיר את הידע של התלמידות מעבר לתעודת מה"ט (כלומר מה"ט רגיל + קורסים נוספים של קמאטק) ותכנית אדו"ה בנויה שונה לחלוטין, כל הקורסים אחרים, לומדים בצורה שונה ומעמיקה הרבה יותר. תכנית אדו"ה קרובה ממש לתואר מבחינת היקף הלימודים והרמה.
ואת לא יודעת מה יהיה בתשפ"ב?

• הוסף לסימניות
ועוד משהו לפי מה שאת כותבת קשה לבחורה שאין לה תואר לעבוד בתחום? זה לא לפי ביצועים?

• הוסף לסימניות
מישהי יכולה לעזור לי בקשר למבחן תי"ל בסמינר הישן. למי אני אמורה לפנות ע"מ להרשם להבחן? (אני לא לומדת בסמינר)

• הוסף לסימניות
בינתיים קיבלתי מידע מעולה על הסניף, בנות אלישבע והסמינר הישן.
אשמח למידע על הסמינר החדש וסמינר מעלות.
אני מחפשת עכשיו את המידע שביקשת באשכול, תוכלי לשלוח לי את המידע שקיבלת?
YAA025808 ושטרודל ג'ימל ...

• הוסף לסימניות
אם עדיין צריך בבנות אלישבע יש את הרמה הכי גבוהה בגרפיקה בפער,

• הוסף לסימניות
אני אשמח ממש למידע על המסלולים של ה' ו' בסמינר החדש אם יש למישהי.
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום וברכה לכולם.
אשמח בבקשה לעזרתכם.
ברוך השם אנחנו הגענו לשלב שצריכים להכניס את הבת הבכורה שלנו לסמינר.

אנחנו ממש בבלבול ולא ממש יודעים מה לעשות.
מצד אחד אנחנו מאוד מרגישים שהבת שלנו יכולה להכנס לסמינרים הטובים בירושלים .
(היא התקבלה לישן )
היא ילדה מצוינת בצד הלימודי .
התעודה שלה הכל טוב מאוד בכל המקצועות.
האנגלית שלה ברמה גבוה יחסית לחברות שלה בחשבון כנל ממש מצוינת ברוך השם בכל ההקבצות היא א ברוך השם באמת מצוינת .

כמובן שיראת שמים ודעת תורה אצלינו בבית זה הבסיס להכל .

אז איפה ההתלבטות
אנחנו ספרדים
אנחנו אנשים עובדים.
ובעלי עשה צבא בגיל 20.
עשה ועושה מילואים כלוחם
הוא מפקד על מחלקה אוהב את החיילים שלו והם אוהבים אותו
ואנחנו בכללי בתפיסה שלנו לא קיצונים בכל הקשור לגיוס למי שלא לומד וכו. כמובן שאין שאלה ודעת תורה ומה שרבותנו פוסקים אנחנו עושים ונעשה ללא שאלות גם אם אנחנו לא מבינים בראש שלנו את דעת התורה
אומנם בעלי קובע עיתים לתורה בצורה הכי חזקה וברורה
כל יום משעה 5 בבוקר עד 8 .
ובערב משעה 18 וחצי עד כמעט 23:30
בשכונה שלנו ובכלל שהוא בבית ובעבודה לבוש שחור לבן חרדי כובע בשבת וכו
הוא עצמאי עם תואר
כנל אני בעלת תואר.

ובשיחה עם הרשמת שם שהיא מכירה אותנו באמת כחברה שלנו ושל המשפחה היא אמרה משהו שלא חשבנו עליו.
בגדול המסר הוא אתם הורסים את החיים של הילדה אם תכניסו אותה לסמינר הישן או בכלל לסגנון הסמינרים האלו.
אם כל הכבוד לכם הילדה שלכם לא גדלה בבית חרדי אברכי קלסי . והדבר הזה יבלוט .
בנוסף יגיעו שמועות למנהלת ולתלמידות מה שיעלה את הבת שלי לכוונת של המנהלת וזה בכלל עוד לפני שהבת שלי בטעות תגיד איזה משהו שקיבלה מהבית אבל זה לא הסגנון של הסמינר.
מה שיגרום ללא ספק ליותר מידי חיכוך מול המוסד והדבר הזה יעשה נזק לבת שלי.

היא המליצה לי בחום לחפש מקום אחר שהוא טוב אבל שאנחנו לא נבלוט שם בדברים כאלה ויוכלו להכיל את הבת שלכם.

בהתחלה התנגדתי ממש כי בהרגשה אנחנו מרגישים הכי שייכים לסמינר הישן .

אבל אחרי שנרגענו וחשבנו לעומק אולי זה נכון ולא כדאי להכניס את הילדה הטובה והמקסימה הזו למקום שיש מצב שלא יקבלו אותה כשווה בין שווים ?
א. אשמח מאוד לעצה / תובנה של מי שיכול. או בכלל מי שמבין אותי מניסיון
ב. שמענו על סמינר " יסודות" אשמח לדעת האם יש כאן הורים לתלמידות שם ?
ג. גם סמינר בית שרה בשכונת רמות בירושלים..אם אני מבינה נכון הוא שיך לסניף או משהו כזה.

ממש ממש ממש חשוב לי הסביבה וסגנון הבנות שיהיו טובות ומבתים של חינוך חזק ותורני

תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה