דרושים - בוני אתרים

• הוסף לסימניות
לבניית אתר של פרויקטים נדל"נים בעולם דרוש/ה בונה אתרים.
אם את/ה רואה את עצמך עם דמיון מפותח, עם יכולת הוכחה של עבודה ברמה גבוהה בלבד,
נא לשלוח פרטים עם תיק עבודות.

• הוסף לסימניות
קיבלתי הרבה תגובות עם הצעות, אבל בעיקר מפרוייקטים עממיים, כמוף ארגוני חסד, קייטריניג וכד'
אני צריך משהו בסדר גודל ענק ברמה בינלאומית.
משהו ברמה כזו:
http://www.goldenb.net/ראשי

• הוסף לסימניות
---
ההודעה הוסרה בעקבות תגובה נזעמת עם קללות שקיבלתי לתיבה הפרטית.
---

• הוסף לסימניות
ישראל יקר,
בוא באמת נצא מנקודת הנחה שפעלת בתום לב ומתוך חוסר הבנה, ואנסה להסביר לך בנחת מה מקפיץ בהודעה שלך.
אנשים שלחו לך דוגמאות של העבודות שלהם. אתה מרגיש לגמרי בנוח לזלזל ברמה שלהם (החשבת שאלה שבצעו את הפרויקטים 'עממיים' האלה רואים את ההודעה שלך?). ומנמק זאת בכך שאתה צריך משהו בסדר גודל ענק. משהו בינלאומי. ואז אתה מביא קישור לאתר שאין בינו ולבין הרמה הגבוה דבר וחצי דבר. האם זה פלא שתקבל משהו ציני בתגובה?

• הוסף לסימניות
אני עניתי לך באישי, אתה בחרת לכתוב בפרהסיה.
אשתדל לא להימשך אחריך, ולו בכדי לא לבקר ברמה שלך.
אני קיללתי אותך? תעלה בבקשה את מה שכתבתי.
פוביה, זו קללה? ארור מכה רעהו בסתר זו קללה שלי או של התורה?
אני בסה"כ הערתי לך, ואתה קפצת כנשוך נחש.
אכן, אני לא מסתובב כאן הרבה, אבל לידיעתך בתקופת החגים היה כאן מי שקיבל ממני עבודה (ואני רק הייתי השליח מה') בסדר גודל שהיית חולם לקבל.
אז כעת אתה רוצה למנוע את זה? אל דאגה, אני אסתדר בס"ד בלעדיך.
לרגע חשבתי להעלב מצורת הכתיבה שלך, שאין מה לומר, היא מושחזת, היא חריפה...
אך דיפדפתי בין התגובות שלך וראיתי את צורת הכתיבה שלך, הבנתי ש"זה הבן אדם", לכולם הוא כותב בצורה חביבה ועדינה כזו.
עלה והצלח. אתה בדרך הנכונה.

• הוסף לסימניות
ישראל,
גם אני ועוד כמה מחברי (אנחנו בקשר לא רק מע"ג הפורום), חשבנו בדיוק כמו שכתב s976, שמדובר במשהו מוזר מאד.

אדם מחפש בנייה של אתר ברמה בינלאומית, ומביא כדוגמא אתר בינוני ומטה, עם פונקציונליות מועטת, וג'אווה מטורף שמקפיץ כל דף 10 פעמים.

אתרים כדוגמת קייטרינגים וארגוני חסד, שהם בוודאות פונקציונאליים הרבה יותר, ובהיקף נתונים פי כמה יותר גדול, מקבלים אצלך ציון נמוך מאד...

העובדה שאתה לא מוכן לספק הבהרות, ונשאר עמום בדרישותיך, מעלות הרבה יותר את הסברה שמדובר בהרצה של אתר.

s976, שאני ועוד רבים מחברי הפורום חבים לו רבות הגיב וכתב את מה שאנחנו חשבנו, (בנוסף, הוא גם גמל עמך חסד, ויצר עבורך עוד 2 קישורים בהודעתו הראשונה). גם אם לא נראה לך מה שהוא כתב, אתה יכול להגיב ולהסביר, וכדאי כאן מע"ג הפורום, כי משהו כאן לא מריח מספיק טוב.

במאמר מוסגר: אם אתה מחפש בוני אתרים עם ראש גדול, יכולות מוכחות ועבודה ברמה גבוהה - אם s976 יסכים, אתה מסודר.

• הוסף לסימניות
הנעלבים ואינם עולבים. בחרתי למחוק ולסגור את הנושא מצידי. וסליחה לך s976 אם נפגעת. מחלתי גם אני לך. ושלום על ישראל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה