דרושים ואל תצחקו עלי...

• הוסף לסימניות
דרושים צלם וצלמת וידאו לחתונה בבני ברק
העניין הוא שבאופן רשמי אחד הצדדים לא מעוניין בהסרטה מקצועית ולכן המצלמה צריכה להיות רגילה והצלם והצלמת צריכים להתמזג בקהל

המשפחה תשמח לאמץ אתכם כבני דודים ללילה אחד ;)
*יש צורך במראה חסידי יחסית..
לפרטים לפנות במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>או בתגובות לפוסט

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
אם תכתבי תאריך זה יעזור
אם אני פנויה אני יכולה להסריט עם G16 רק אצטרך עוד בטריה

זה לא מצחיק בכלל!
גם אצלנו אסור להביא מסריט עם מצלמה תותח כי לפני 30 שנה הצפיה בוידאו הזכיר צפיה בטלויזיה ומה לעשות האיסור נשאר איסור למרות שהוידאו נכנס לנו מהדלת האחורית במצלמות הדיגיטליות
לחתונה של בני, בגברים יש לי מסריט עם DSLR ולנשים יש לי בחורה עם מסרטה קטנה ולא בולטת אני מקוה שזה יעבור אם תרצו את הטלפונים שלהם אתן לכם בשמחה.

• הוסף לסימניות
אז לא הבנתי- זה אסור או לא?
אם זה "אסור"- מה הטעם לשחק בכאילו?
אם לא "לא אסור" - מה הטעם לשחק בכאילו?

אפשר לצלם עם פלאפון "לא כשר"?

• הוסף לסימניות
תפסיקו כבר לחנך פה אנשים!!!
כל אחד מבין את משמעות הבקשה
יכולים - תעזרו...

• הוסף לסימניות
אצלי זה מותר ואצל החברים שלי זה אסור ואני לא רוצה לעצבן את החברים שלי שבאים להשתתף בשמחתי ולא רוצה לוותר על מה שחשוב לי אז יש לנו פתרון.

• הוסף לסימניות
למען האמת זה ממש לא בשבילי אבל אני יודעת שזה לא עקרוני
זה עניין של תקנות שאם עוברים עליהם לא מקבלים סיוע במימון החתונה
וזה הצאד השני שרוצה תיעוד כי זה חשוב.

אצל בחורה או אישה לא משנה המראה, רק חשוב שאם ישאלו אותה היא משפחה.
אצל הגברים צריך בחור חסידי למרות שלדעתי זה לא דחוף כי יש להם משפחה מגוונת ממש..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר שמח;2331774:
אז לא הבנתי- זה אסור או לא?
אם זה "אסור"- מה הטעם לשחק בכאילו?
אם לא "לא אסור" - מה הטעם לשחק בכאילו?

אפשר לצלם עם פלאפון "לא כשר"?

:p

• הוסף לסימניות
יש לי צלם שאני מכירה עם כיפה סרוגה
שהוא מסריט במצלמה DSLR
וזה נראה כמו שיש 2 צלמי סטילס
הוא מצלם אצל ירושלמים שאסור שם והכל עובר בשלום...
ויש לו גם אישה שעובדת איתו
אם זה מתאים לך תפני באישי
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה