כללי דרושים זמני כניסת ויציאת שב"ק

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת זמני כניסת ויציאת שב"ק לשנת התש"ע.

אודה לעוזרים!

שנה טובה!!:)

• הוסף לסימניות
תפני לחזון שמיים, בסביבות 50 ש"ח תקבלי את כל הזמנים לכל הערים שאת צריכה, בצורה מדוייקת ובטוחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה. "חזון שמים" זה ניק פה בפרוג, או מה?

ואולי למישהו יש משהו חינם שממילא עבד עליו?

תודה רבה לכולם!

• הוסף לסימניות
חזון שמיים זו תוכנה שפותחה ע"י אברך יקר בשם הרב איתן ציקוני מנתיבות. התוכנה מכילה נתונים מדוייקים מאוד לכל מקום בעולם, פשוט מגדירים בתוכנה את המיקום ומקבלים את כל הזמנים, כולל זמני היום (קרי"ש, שקיעה, זריחה, וכו'..)
זה האתר שלו: http://www.sky-view.co.il/

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שולחת לכם תודות!

• הוסף לסימניות
כתבי זמנים יהודיים או זמני שבת, באתר משרד הדתות תוכלי לקבל חינם. אביגד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י saryoram;308108:
ב"לוחות חי" כל הלוחות, כל הזמנים, כל השיטות, כול המקומות - חינם
http://www.chaitables.com/chai_heb.php

לפי מה שאני רואה זה רק זמני הנץ, שקיעה, זריחה וכו', אני מחפשת כניסת ויציאת שבת.
יש את זה גם שם? אם כן, איפה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוית-מירי;308126:
לפי מה שאני רואה זה רק זמני הנץ, שקיעה, זריחה וכו', אני מחפשת כניסת ויציאת שבת.
יש את זה גם שם? אם כן, איפה?

כאשר משאירים בסוג הלוח "אף אחד" הוא נותן את כל הזמנים

• הוסף לסימניות
לוח זמני כניסת שבת "חזון שמים"

אפשר להוריד את זמני כניסת השבת בד' ערים בארץ בקובץ אקסל מהאתר שלנו
בסוף המלבן של החדשות. www.sky-view.co.il

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה