כללי דרושים זמני כניסת ויציאת שב"ק

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת זמני כניסת ויציאת שב"ק לשנת התש"ע.

אודה לעוזרים!

שנה טובה!!:)

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שיש הבדל עצום בין הלוחות, ובזמני כניסת שבת זה קריטי.
אני השויתי בין קלוח לבין לוח שנ שעליו אני סומכת לבין אתר שהעלו כאן קישור וההבדלים היו של כמה דקות טובות! חוץ מזה שבקלוח היתה איזו פאשלה רצינית, לדוגמא השויתי בין י-ם לקרית מלאכי, את החג/השבת מכניסים בי-ם קודם, ובקרית מלאכי אח"כ. אבל ביציאת שבת הלוח הראה שבקרית מלאכי השבת יוצאת קודם.
בסיכומו של ענין ביקשתי מהלקוח שיביא לוח שעליו הוא סומך, וישבתי כמו ילדה טובה והקלדתי את הזמנים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;307957:
קחי בחשבון שיש הבדל עצום בין הלוחות, ובזמני כניסת שבת זה קריטי.
אני השויתי בין קלוח לבין לוח שנ שעליו אני סומכת לבין אתר שהעלו כאן קישור וההבדלים היו של כמה דקות טובות! חוץ מזה שבקלוח היתה איזו פאשלה רצינית, לדוגמא השויתי בין י-ם לקרית מלאכי, את החג/השבת מכניסים בי-ם קודם, ובקרית מלאכי אח"כ. אבל ביציאת שבת הלוח הראה שבקרית מלאכי השבת יוצאת קודם.
בסיכומו של ענין ביקשתי מהלקוח שיביא לוח שעליו הוא סומך, וישבתי כמו ילדה טובה והקלדתי את הזמנים....

בירושלים נוהגים לקבל שבת 40 דקות קודם השקיעה, בשאר המקומות 20 דקות.
יציאת שבת בירושלים יותר מאוחר כי היא יותר גבוהה מקרית מלאכי.

• הוסף לסימניות
זוית - כמה הודעות למטה יש הודעה שנקראת: "לכל מאן דבעי! לוח שנה מעומד - כולל זמנים"
בעמוד 10 יש הודעה של "שופר" שנותן להורדה.
לי זה מאוד עזר, מקווה שגם לך.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה