עזרה דרושים- כנפיים למאוורר

• הוסף לסימניות
בשבוע האחרון נשברו לי שתי יחידות של כנפיים למאוורר בגודל סטנדרטי.
למנוע שלום וכן לשאר החלקים וחבל לי לקנות מאווררים חדשים רק בגלל שתי חתיכות פלסטיק
מי שיודע אם בכלל והיכן אפשר למצוא חלקי חילוף שכאלה
או שבמקרה הוא מחזיק במחסן ביתו כנפיים כאלה שמחפשות מאוורר עובד
אשמח לכל עזרה
תודה!

• הוסף לסימניות
אם זה מאוורר של בלוסטאר אפשר להזמין אצל החברה, לא זוכרת אם הם שולחים את זה בדואר או עם שליח.

• הוסף לסימניות
יש שני סוגי חיבור לכנפיים.
אחד עם שני שקעים מקבילים בסוף העיגול, שמתלבשות על שתי בליטות קטנות על הבורג.
השני שהעיגול עצמו פחוס ומתלבש על הבורג שחתוך באותה צורה.

תבררו קודם

וסתם לטובת האשכול, באיזה עיר?

• הוסף לסימניות
בשבוע האחרון נשברו לי שתי יחידות של כנפיים למאוורר בגודל סטנדרטי.
למנוע שלום וכן לשאר החלקים וחבל לי לקנות מאווררים חדשים רק בגלל שתי חתיכות פלסטיק
מי שיודע אם בכלל והיכן אפשר למצוא חלקי חילוף שכאלה
או שבמקרה הוא מחזיק במחסן ביתו כנפיים כאלה שמחפשות מאוורר עובד
אשמח לכל עזרה
תודה!

@סבתא של נעה

יש לי לתת לך כנפיים של מאוורר.
נעבור לאישי?

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל כנפיים של מאוורר קיר בלוסטאר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה