שאלה דרושים מאיירים

• הוסף לסימניות
לצורך פרוייקטים משמעותיים בתחום הקומיקס, דרושים מאיירים. אשמח לקבל תיקי עבודות למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>, ואודה על התייחסות לקצב עבודה אפשרי.
בתודה

• הוסף לסימניות
מה המייל?
או שאפשר לשלוח הודעה למייל הזה ואני אענה?
yosefeitn100$gmail.com

• הוסף לסימניות
הנה כמה דוגמאות אם אתם מעוניינים -קצב עבודה מהיר יחסית <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
הבעש״ט עמוד 18ב.jpg
בעש%22ט דף 5.jpg
הבעש״ט עמוד 18ב.jpg

• הוסף לסימניות
@lambrski
אפשר לפנות אלי למייל: odamir93אין לכתוב כתובת מייל
איורים מתוקים
מציירת לך חלום למציאות
;)בקרו באתר שלי https://5df74dd70aa96.site123.me/

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות אלי ,
לכתובת המייל
hadasmp21 שטרודל גי'מייל נקודה קום

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות אלי למייל yehuditfixאין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
הכנסו להתרשמות באתר ובתיק העבודות שלי
מוזמנים לפנות אלי באישי או במייל wvered10 ג'ימייל נקודה קום

• הוסף לסימניות
ניתן לפנות אליי בכתובת המייל mkamin321אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
אתה יכול, דרך החתימה שלי פה בפרוג,
לצפות בלינק של כל הציורים שלי,
דרך אגב מומלץ לכל אחד.
גם אם לקחת איש מקצוע אחר,
שמור אותי באנשי קשר לעת הצורך.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה