קורונה דרושים מומחי קורונה...

• הוסף לסימניות
מדובר בבן משפחה שבשבוע שעבר (יום ב-ג) חש חולשה + צינון,מאז כלום, למעט חושי הריח והטעם שהתאיידו ממנו...
עדיין לא עשה בדיקה, האם ניתן לסמוך על שבוע ללא תסמינים כדי לצאת ידי חובת בידוד ושמירה??

• הוסף לסימניות
הבנתי שהמס' 13 נועד לשלול התפרצות מחודשת או משהו כזה, השאלה היא האם מבחינה רפואית אדם ללא תסמינים כלל עלול להדביק?

• הוסף לסימניות
הבנתי שהמס' 13 נועד לשלול התפרצות מחודשת או משהו כזה, השאלה היא האם מבחינה רפואית אדם ללא תסמינים כלל עלול להדביק?
אני חיובית גם מיום שני ואמרו לי במשרד הבריאות 10 ימים בתנאי ששלושת הימים האחרונים לא היו שום תסמינים.

הייתי ממליצה להיבדק ליתר ביטחון

• הוסף לסימניות
אני חיובית גם מיום שני ואמרו לי במשרד הבריאות 10 ימים בתנאי ששלושת הימים האחרונים לא היו שום תסמינים.

הייתי ממליצה להיבדק ליתר ביטחון
3 ימים נקיים מתסמינים הם חלק מה 10 ימים?

• הוסף לסימניות
3 ימים נקיים מתסמינים הם חלק מה 10 ימים?
סליחה מתקנת, 10 ימים אם לא היו לו תסמינים בכלל בכל תקופת החולי והוא חיובי
אם היו לו תסמינים אז 13 ימים ובשלושת הימים האחרונים ללא תסימינים (נכלל ב13)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה