דרושים מחשבים ישנים בתרומה (או מחיר סמלי) .

• הוסף לסימניות
למסגרת ישיבתית טיפולית המיועדת לבחורים בעלי לקויות וקשיים,
דרושים בדחיפות מחשבים ישנים,
(אפילו גרסאות מאד ישנות המותאמות ל״לומדות״ של שנת 2000)
בתרומה (או במחיר סמלי)

אם יש ברשותכם מחשב ישן שאינו בשימוש
נשמח אם תפנו אלי באישי...

תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
חלקי מחשב גם טוב?

• הוסף לסימניות
מה זה חלקי מחשב?

אנחנו זקוקים למחשבים ישנים שפועלים ברמה הבסיסית, כדי לשים להם לומדות,
או לתת להם להשתמש בישומי מחשב בסיסיים (צייר, וורד)
אם מדובר על מסכים לדוג׳,
זה יכול להיות שימושי, אם מישהו ימסור לנו רק מחשב ללא מסך...

• הוסף לסימניות
לא מסך, אבל יש לי מעבד לדוגמא... או דיסק קשיח.
המחשב הישן שלי מפורק ונשאר ממנו רק חלקים...

• הוסף לסימניות
הקפצה.
עדיין דרושים לנו מחשבים נוספים שפועלים ברמה הבסיסית, כדי לשים לומדות, או לתת לבחורים להשתמש בישומי מחשב בסיסיים (צייר, וורד).

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
יש לי אחד עם מלא וירוסים שבקושי מקרטע, יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;1430504:
יש לי אחד עם מלא וירוסים שבקושי מקרטע, יכול לעזור?
תשלחי אליי, אני יסדר להם את זה בחינם מא' ועד ת', תוך שבוע וחצי.
משלוחים לא עליי.

• הוסף לסימניות
אני מוכרת עכשיו בדיוק את המחשב הישן שלי. רץ מעולה, עבר אופטימיזציה וניקוי - ממש כמו חדש. + מסך חדש (21") המסך עצמו חדש נקנה לפני שנה ב-500 ש"ח
סה"כ המחשב + המסך 700 ש"ח. אם זה רלוונטי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1430607:
אני מוכרת עכשיו בדיוק את המחשב הישן שלי. רץ מעולה, עבר אופטימיזציה וניקוי - ממש כמו חדש. + מסך חדש (21") המסך עצמו חדש נקנה לפני שנה ב-500 ש"ח
סה"כ המחשב + המסך 700 ש"ח. אם זה רלוונטי..

אם כל החומר נשאר בו,
אני קונה. :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה