דרושים מטופלים איכותיים

• הוסף לסימניות
המורה של חיהלה אומרת שהיא מצריכה טיפול רגשי.

ברור, אני אומרת את זה מאז שהיא קטנה.

לא גילתה את אמריקה. אלא שבגלל הטיפול הבנתי שגמני צריכה אחד כזה.

זה התחיל מהדרכת הורים, טעמתי ראיתי כי טוב..

התחלתי גם.

אחרי מספר מפגשים הבנתי בוודאות שגם הצד השני של הבית צריך חייב טיפול.

נתחיל מזה שאנחנו אותה נשמה.

ללא ספק כדאי כבר שידע להקשיב לי

ושנדע אחת ולתמיד במה סרטה אותו אמא שלו ומאיפה בדיוק התחילו הבעיות...

כל ההסברים שלי נופלים על אזניים ערלות. וזה נשמע בערך ככה,

אני: "כדאי לך, תשתחרר"

הוא: "אני משוחרר מאד"

אני: "אתה חייב לדעת אחת ולתמיד מה הבעיות שלך"

הוא: "את יודעת. זה לא מספיק?"

אני: [מרימה אוקטבות] "רע לך ואתה מתכחש"

הוא: "באמת שטוב לי. לא יודע מי הכניס לך את השטויות האלה"

אני: "רק שתדע שאם החולה לא יודע שהוא חולה, אז הוא ממש ממש בבעיה"

הוא: ביאוש "רק תסבירי לי מי חולה.. נראה לי שאיבדתי אותך...אני רץ למנחה"

בדוק, הפתרון הכי הכי לגבר זה התפילות.

משהי אמרה לי ואני לא יודעת מה המקור שיעקב אבינו תיקן את תפילת ערבית בערב

כי היה לו 12 ילדים בבית...

הבנתם?

אז עזבתי אותו התקשרתי לאחותי. דווקא קלילה זרמה איתי

הסכימה שהיא צריכה טיפול לקחה מספר התקדמנו.

אחרי זה הגיע התור של מאיר לטיפול דרך הקופה. ונחמי לשחיה טיפולית לחיזוק החגורה והביטחון,

לא זוכרת מה בדיוק.וטובי לטיפול באומנות. התערבבו הטיפולים לעיסה דביקה של קבלות לא יודעת מי נגד מי ומי יחזיר לי את המחיר והשפיות.

כל ההקדמה הזאת זה כי מפה לשם החלטתי ללמוד את זה בעצמי יקר לי לשלם לכל כך הרבה מטפלות מה גם שאני לא זוכרת מי עשה מה..

מי שרוצה סטאז' איכותי מוזמנת

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
אהבתי את ההומור השנון.

הערות כתיב שוליות:
ושנדע אחת ולתמיד במה סרטה אותו אמא שלו ומאיפה בדיוק התחילו הבעיות...
שרטה
מישהי
לא זוכרת מה בדיוק.וטובי לטיפול באומנות.
רווח בין "בדיוק" ל"וטובי"

• הוסף לסימניות
מי שרוצה סטאז' איכותי מוזמנת
לא צריך ללכת רחוק.

עוד כמה שיחות כאלה:
אני: "כדאי לך, תשתחרר"

הוא: "אני משוחרר מאד"

אני: "אתה חייב לדעת אחת ולתמיד מה הבעיות שלך"

הוא: "את יודעת. זה לא מספיק?"

אני: [מרימה אוקטבות] "רע לך ואתה מתכחש"

הוא: "באמת שטוב לי. לא יודע מי הכניס לך את השטויות האלה"

אני: "רק שתדע שאם החולה לא יודע שהוא חולה, אז הוא ממש ממש בבעיה"

הוא: ביאוש "רק תסבירי לי מי חולה.. נראה לי שאיבדתי אותך...אני רץ למנחה"

והוא חייב טיפול בדחיפות.

• הוסף לסימניות
בדוק, הפתרון הכי הכי לגבר זה התפילות.

משהי אמרה לי ואני לא יודעת מה המקור שיעקב אבינו תיקן את תפילת ערבית בערב

כי היה לו 12 ילדים בבית...
חזק מאד. נהניתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מה כל כך מוזר בזה?
אף פעם לא שמעת על איש בן 86 מתחת לאדמה?

נכון. בדרך כלל הוא רק מטר מתחת לאדמה, ולא 40 קומות. ונכון, בדרך כלל הוא כבר לא חי, ובטח שלא טוען לניצחון.

אבל אני – אני לא כל אחד. קורצתי מחומר אחר. איכותי. של מנצחים אמיתיים. ומה שיפה בכישרון הניצחון המולד שלי היא העובדה שאינו תלוי במשתנים חיצוניים קטנוניים.

גם אם כמעט איבדתי את השלטון – עדיין אני מנצח. וגם אם אני מפחד להנכיח את האף שלי מעל פני השטח, אני נפוליאון על סטרואידים.
ולא, אני לא מתכוון לקחת את הכדורים שהצעת לי, פסיכיאטר עלוב, ציוני ובוגד שכמותך. מצבי תקין לחלוטין. מעולם לא הייתי מודע יותר לעצמי מאשר היום.
משהו בעומק האדמה, בניחוח הסלעי המלוחלח, באווירה הבראשיתית ששוררת במעבה האדמה, ובידיעה שאין לי יותר דרג צבאי בכיר, תוכנית גרעינית וטילים בליסטיים – חיזק אצלי את הערך העצמי ואת תודעת הניצחון המוצקה ממילא.

מי שיאכל כדורים זה דווקא אתה, פסיכיאטר עז פנים שכמוך. אתה יודע מה, עזוב אותך מכדורים – זה לא טיפול טוב מספיק בשביל חולה נפש כמוך.
קבל שדרוג: "חבר'ה, קחו אותו לתלייה עכשיו".

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה