כללי דרושים: מעצבים מוכשרים ל'הצורפים'

• הוסף לסימניות
למי שלא ראה בית הצורפים מפרסם בימים האחרונים מודעה הפונה אל הכשרונות החבויים שבינינו ויוצאת בתחרות עיצוב פריט מקורי מכסף, היצירה המנצחת תזכה את בעליה בשובר ע"ס 8,000 ש"ח לרכישה ברשת הצורפים.

מסקרן אותי האם מישו מכאן כבר התחיל לגלות כשרונות, או שלדעתכם מדובר במשהו שדורש השקעה רבה מידי?

• הוסף לסימניות
לפי דעתי חוץ מהנושא של חיבור עם התושבים.
נראה לי שהם מאמינים כנראה ברעיונותיו של האזרח הפשוט.
תכלס לעשרות אלפי אנשים יש מאות אלפי רעיונות ומתוכם בודאי יהיו כמה רעיו8נות שיכולים להקפיץ ובגדול את המכירות

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היא, האם פה בבית של המעצבים החרדים יש מישהו שבאמת שלח להם רעיון לעיצוב?

• הוסף לסימניות
שתי נקודות שלדעתי יוציא את הרוח ממפרשי רוב הכשרוניים...

א. רק היצירה המנצחת תזכה. הרחבת אפשרות הזכיה למקום שני ושלישי
היו מעוררים יותר ענין.

ב. זכיה בשובר קניה בהצורפים לא כל כך ממריץ לגשת לעבודה.

ובניגוד לתגובה 2
נראה לי שהנושא הוא רק ענין החיבור עם התושבים.
ולא גילוי כשרונות חבויים של "מעצב נולד"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;374244:
שתי נקודות שלדעתי יוציא את הרוח ממפרשי רוב הכשרוניים...

א. רק היצירה המנצחת תזכה. הרחבת אפשרות הזכיה למקום שני ושלישי
היו מעוררים יותר ענין.

ב. זכיה בשובר קניה בהצורפים לא כל כך ממריץ לגשת לעבודה.

ובניגוד לתגובה 2
נראה לי שהנושא הוא רק ענין החיבור עם התושבים.
ולא גילוי כשרונות חבויים של "מעצב נולד"
סעיף א' שלך נכון עד למאד, בשונה מכל ההמשך.
יש אנשים (לא זכיתי להכיר, אבל יש) שכלי כסף הם עבורם חלום נכסף (...) שאולי לא יגשימו לעצמם, אבל כפרס.... בהחלט משלהב ת'דמיון.
ותגובה 2 המהוללת לא דברה על גלוי כשרונות חבויים, אלא על גלוי תפיחה בחשבונות הבנק שלהם... עיין שוב.
ולא אומר שהגימיק הנ"ל כ"כ מצוין, אבל.

• הוסף לסימניות
לקחתי את התקנון מחנות הצורפים יש שם סעיף שצריך לחתום עליו בעת הגשת הרעיון שגם אם הרעיון לא יזכה בפרס רשת הצורפים תהיה רשאית להשתמש ברעיון בלי לתגמל את המציע. רק בשל הסעיף הזה אני מתלבטת אם להשתתף בתחרות או לא.

• הוסף לסימניות
וגם הליבי צודקת עד למאד.

...ובעצם כעת לפתע עולה לי, שאתה הרי קהל המטרה, לא אני :(
ואם ככה אתה מדבר, אז אולי אמורים להסיק מזאת משו על "הצלחת" הגימיק.
אבל בעצם, זה לא ממש נכון אם מהרהרים עמוקות, ואעצור כאן. :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;374245:
ותגובה 2 המהוללת לא דברה על גלוי כשרונות חבויים, אלא על גלוי תפיחה בחשבונות הבנק שלהם... עיין שוב.​

דקה, לא בנתי,
האין הם מבזבזים את התפיחה המיועדת לחשבון הבנק, על הפרסום בעיתונות?!
או שאני לא מודע להבדלי המחירים שבין פרסום בעיתונות לבין מעצבים מן השורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;374248:
דקה, לא בנתי,
האין הם מבזבזים את התפיחה המיועדת לחשבון הבנק, על הפרסום בעיתונות?!
או שאני לא מודע להבדלי המחירים שבין פרסום בעיתונות לבין מעצבים מן השורה.
שתינו לא ממש מודעים, אבל יכולים לשער..... :mad:

• הוסף לסימניות
בפעם שעברה אם אני לא טועה זכה מי שנתן רעיון לעשות שעון חול לזמן הדלקת נרות חנוכה ז"א חצי שעה עד שמסתים כל סיבוב בשעון חול מכסף

• הוסף לסימניות
גם אני ראיתי את המודעה וחשבתי לנסות את כוחי.
אבל אם אין לי ידע מספיק ביצירת הדמיות ותלת מימד וכו', יש לי סיכוי בכלל?
הם הרי לא יתייחסו לסקיצה שמוגשת על דף בעפרון.
לאזרח הפשוט לא היה מספיק ברור במודעה איך הם מצפים לקבל את הרעיונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;374421:
לאזרח הפשוט לא היה מספיק ברור במודעה איך הם מצפים לקבל את הרעיונות.
בדיוק ממש.
זה בעצם הסעיף הראשוני והעיקרי שמנע ממני בכלל להתחיל לחשוב על זה.
ולא שלא חפרתי בכל האותיות הקטנות. סכל מי ששוכח תפרטים הקטנים. :cool:

• הוסף לסימניות
יש לי חברה בעשתה רעיון מבריק מאוד, אבל חיכתה לדקה האחרונה, מי יודע איך אפשר לשלוח את היצירה אליהם? אפשר במייל? יעזור לנו מאוד, בהקדם, כי עד מחר....

• הוסף לסימניות
ועל כך כבר נאמר: "הכוסף לכסף מכסיף את כל הכיסופים..."

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה