דרושים ספרי קריאה בתרומה

• הוסף לסימניות
אנחנו, כיתות מקדמות, בת"ת אוהלי ספר,
כיתות מכילות, תומכות ומקדמות ילדים משלל שכבות האוכלוסיה, באווירה חוויתית, מקצועית ומעצימה.
במסגרת שיעורי הבנת הנקרא, החלטנו לפתוח ספריה לרווחת והנאת התלמידים המתקשים,
קיבלנו בינתיים תרומות מהסופר הרב חיים ולדר ומעט מחנויות ספרים,
ואנו זקוקים עדיין לתרומות נוספות של ספרים חדשים או ישנים במצב טוב,
נשמח מאוד אם תצרו איתנו קשר, תזכו למצוות!!!
מלכי - 052-7636469

• הוסף לסימניות
האם תגיעו לאסוף את הספרים?

• הוסף לסימניות
האם תגיעו לאסוף את הספרים?
תתקשרו למלכי, היא תגיד לכם בדיוק מהיכן יתאפשר להם לאסוף את הספרים,
רחלי ארט אם יש לך, את אלעדית נכון? אז אני בודאי יוכל להעביר להם.

• הוסף לסימניות
יש לי משהו. שלחי לי באישי איפה את גרה.

• הוסף לסימניות
אם יש איסוף בב"ב אולי יש לי כמה ספרים חדשים, כתבו לי באישי

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!! לרב חיים ולדר, לרב גולדשמידט (מקומיקס אלי וגולד), לגב' תמר הורביץ, לחני היינה ולרחלי דוד על הספרים.
דרושים לנו עדיין ספרים נוספים, בעז"ה נדאג להעביר את הספרים מכל הארץ.
לכל מי שיש אפשרות לתרום, נשמח אם תצרו איתנו קשר.
מלכי 052-7636469

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה