דרושים סרטונים או קליפים

• הוסף לסימניות
דרושים סרטונים וקליפים עבור אשה חולה רח"ל הרתוקה למטתה 24 שעות וכל 'חיותה' מהמסך עם הסרטונים שליד מטתה, מצוה גדולה.
לשלוח למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
מוטב שתציינו איזה סגנון.

• הוסף לסימניות
היה פה בחודש האחרון אשכול זהה לחלוטין... (אולי זאת את עם ניק אחר??)
צרפתי לשם את הסרט 'השמן והרזה' 1929- אם זה מתאים לה.. זה סגנון הומוריסטי
אני שמה לך את הקישור, ואם יצא לי, אני אעלה עוד 2 חלקים של זה (יותר יפים אפילו)
https://www.dropbox.com/s/4ruhc5tbz00rsl0/השמן והרזה-חופש 1929.avi

• הוסף לסימניות
פעם קודמת זו הייתי אני

ועדיין זקוקה לסרטים (גם עבור אשה חולה מאד שמרותקת למיטה)

אשמח אם תשלחו גם למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

(בעיקר סרטי הומור וטבע)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1324823:
מוטב שתציינו איזה סגנון.

סרטונים מצחיקים, מקהלות ושירים,
לא סרטי מתח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתs;1326466:
https://www.dropbox.com/s/zjpge31s5jlp24k/השמן והרזה 1.avi

קישור נוסף לשמן והרזה
יש לי עוד חלק אחד, רק שאצלי זה בהצתה...
לאט לאט יעלה גם האחרון והמצחיק מכולם........
:)

אם כבר העלתם לפה, אז תעשו חסד עם החסומים ותעלו זאת בבקשה לג'מבו מייל, כדי שגם אנחנו נוכל להנות מזה, כמובן אם זה אפשרי.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שדרופוקס זה אתר חסום...
אין לי אפשרות להעלות לגמבו לאחר שהעלתי לדרופוקס, משום שאני מוגבלת בנפח...
אולי משהו שהוריד- יוכל לעשות זאת עבורך.....

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה