כללי דרושים עיטורים ויקטוריים

• הוסף לסימניות
מהיכן אתם משיגים את כל העיטורים העדינים (עם הקוים המתעגלים, הפרחים וכד') שהולכים היום בכל הפרסומות?
אני זקוקה בדחיפות לעיטורים כאלו, ואין לי אפשרות להוריד מהאתר. מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
הנה כמה

בהנאה..

קבצים מצורפים

• _26.ai
    1.9 MB · צפיות: 10
  • _27.ai
    1.3 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מה לגבי זכויות? ידוע לך?

• הוסף לסימניות
מאיזה אתר אין לך אפשרות להוריד?
בעקרון יש מלא ב-
www.sxc.hu

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaniv_55;287614:
מאיזה אתר אין לך אפשרות להוריד?
בעקרון יש מלא ב-
www.sxc.hu
תיקון, שם זה תמונות (רסטר) ולא עיטורים וקטוריים.

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על זכויות. קיבלתי מחבר.

• הוסף לסימניות
עיטורים מאד יפים

תודה רבה! בעיקר הקובץ השני מתאים לי. יש אפשרות לקבל את העיטורים כל אחד בנפרד, שאוכל ממש להשתמש בהם?

• הוסף לסימניות
באילוס. כולם מופרדים, מוכנים ומזומנים לשימוש.
תודה רבה ליצחק מגיע לך וי! :)

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשלוח את העיטורים בפוטושופ, אבל מופרדים כמו באילוסטריטור? ושוב תודה מראש.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הבעיה להפריד את העיטורים. תפרטי ונעזור לך.

• הוסף לסימניות
פוטושופ? ראשית נגשת לתפריט "קובץ"-"פתח"
מסמנת את רמת האיכות( DPI)
את בוחרת את העיטור הרצוי עם כלי הבחירה שנמצא מראש בשכבה נפרדת.( על בסיס שקוף)
וגוררת ע"י החץ למודל הרצוי!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין לי אילוס', ובפוטושופ זה מגיע בצורה מושטחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה