עזרה דרושים פסוקים/מימרות - בנושא מידות

• הוסף לסימניות
אני צריכה כל מיני פסוקים או מימרות קצרות מוכרות בנושא מידות/ דרך ארץ/ יראת שמים/ צניעות / תפילה ...
דברים שמתאימים לבחורות
עדיף רק דברים חיוביים (ולא משפטים שליליים כמו לדוג' - הקנאה התאוה והכבוד מוציאים את האדם מן העולם וכדו')

הנה כמה דוגמאות שכבר מצאתי:
- איזהו חכם הלומד מכל אדם
- איזהו מכובד המכבד את הבראיות
- איזהו עשיר - השמח בחלקו
- איזהו גיבור - הכובש את יצרו
- טוב עין הוא יבורך
- כל כבודה בת מלך פנימה
- שקר החן והבל היופי אשה יראת ד' היא תתהלל
- יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך
- ואהבת לרעך כמוך זה כלל גדול בתורה
- לא המדרש עיקר אלא המעשה
- הוי מקבל את כל האדם בסבר פנים יפות
- הוי דן את כל האדם לכף זכות

אני צריכה עוד (באזור ה- 40...!)

• הוסף לסימניות
"הווי מתלמידיו של אהרון...אוהב שלום ורודף שלום"
"כל המעביר על מדותיו מעבירין לו על כל פשעיו"
אם אתה משמח את שלי - אני משמח את שלך
הסיפור הידוע על אליהו הנביא ו-2 המשמחים לעולם הבא
אדם נבחן בכוסו כיסו וכעסו.

• הוסף לסימניות
- 4 מידות באדם...
- טוב עין הוא יבורך.
תפתחי את פרקי אבות ופשוט תעתיקי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה